• 1401
    beceriksizlik konusunda tarih yazmaya devam eden yönetim. kendilerini çok destekledim ama sabrın da bir sınırı var. sen 6 aydır forvetsizlikten darmadağın olan takıma transfer sezonu açılır açılmaz forveti monte edemiyorsan, defol git o koltukta oturma artık. hakkınız yok çünkü.

    bütün yazı 2 forvet alıcaz diye geçirip 1 tane bile alamadınız. hadi dedik mali kriter filan da başında olduğunuz takım galatasaray ulan galatasaray. haber uçursan 50 tane forvetin menajeri kapıda dikilir. ligin ikinci devresi başlıyor elimizdeki kazma da olsa mevkii olarak forvet olan tek adamı da kadro dışı bıraktık, defansımızın en iyisini kadro dışı bıraktık, bizi şampiyon yapan sol kanadımızı sattık, orta sahamızda iyisiyle de kötüsüyle de yeri doldurulamayan adamı satmak üzereyiz ve yerlerini doldurmayı bırak, 6 aydır eksik olan bölgeye bile transfer yapamadan devreyi açıyoruz.

    bu saatten sonra 20 tane forvet alsanız ne olur? bölye bir aptallığı fenerbahçeliler başımızda olsa "belli etmeyelim bu kadar" diye yapmazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın