resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5718
    kendisinin yerine transfer yapmadan "emre oynar yyeaaaaa, emre götürür orayı yeaaaa" kafasında ise takım kusura bakmayın bok olmuş o. sakatlığından önce dahi ortada 360 oynarken ezilen emre bir de ayak tarak kemiği kırığından düzelerek gelecek. güçlene de bilir ancak yine de olmayacağı malum, daha önce olmadı.

    ya yeri doldurulacak başka bir transfer ile; transfer karnesi göz önüne gelince ağlayasım geliyor.
    ya feghouli dolduracak yerini; çok bir şey değişmediğini bizzat feghouli'yi de orada kullanarak görmüştük.
    ya da sistem değişecek.

    devre arasında bu kadar radikal değişiklikler olmaz, olmamalı. bu takımın avrupa macerası daha devam ediyor. maksimum 3 oyuncu değiştirme hakkın var avrupa kadrosundan. serdar çıktı marcao geldi etti 1, 2 forvet gelecek etti 3 ve bitti. oldu da belhanda'nın ikamesi de dahil edildi o zaman da avrupa mücadelesine yine 1 forvetle devam edilmesi gerekir? belhanda da giderse onun ikamesi takım içinde yok, yerine adam alsan da katamazsın. taktik değişecek. yaz dönemindeki teknik ekip, yönetim beceriksizliklerini sene ortasında her şeyi yok ederek, yanlış saptamalar sonucu yapılacak yanlış değişimler ile kurtaramazsınız. sene ortasında bu tarz maceralar zaten yıkım habercisi.

    "benim için ara transfer dönemi, takımı büyük ölçüde değiştirme dönemi değildir. sadece küçük birkaç şeyi değiştirirsiniz. eğer, ocak ayında 4-5 oyuncu alıyorsanız, yaz aylarında çok büyük hatalar yapmışsınız demektir.

    monchi

    ha uefa diye avrupa ligi diye kimse umursamıyorsa eğer, galatasaray tarihinin en büyük başarısını da umursamıyorsunuz demektir. hadi umursamıyorsunuz dedik ya da sizin düşünceniz daha da farklı yönde, bu takımın avrupa katsayı puanları için başarılı bir performansa ihtiyacı var ve herhangi bir avrupa mücadelesini küçümsemek, hor görmek, gözardı etmek gibi bir lüksü yok.

    belhanda babam da değil kardeşim de değil amcaoğlum da değil. satılsın. kulüp içi bu kadar bölünmüşlük çıkaran adam satılsın ama bunu devre arasında yapmayacaksın. yazın yapacaksın. her şeyi gözardı ettim, devre arasında da yapıyorsan "9 fazla bile 5 versinler" gibi aymaz, nöron yoksunu görüşlere çanak tutarcasına tek haneli komik rakamlara yapamazsın, muslera dahil takım içinde yerini dolduramadığın, opsiyonsuz, 28 gibi kulüp profilimize ve de yeni futbol düzenine göre oldukça genç, futbolculuğunun baharında bir futbolcu için yapıyorsan da kim olursan ol malsındır.

    bak hadi her şeyden vazgeçtim, bu yazı içinde de o kadar çok şeyden vazgeçtim ki zaten çaresizlik insana bunları yaptırıyor. bu transfer döneminde aldığın parayı sadece bu dönemde, bu beceriksiz yönetimle kalan 2 hafta içinde kullanabileceksin. bu konjonktürde her futbolcun iyi veyahut kötü senin sermayen demektir. göz göre göre kulüp sermayesi, plansız programsız, panik transfer ile ya da demba ba gibi yaşını başını almış,kiralık adamlar için hiç edilmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın