• 508
    10 gün önce, transfer sezonunun başında yine nokta isimlerden ziyade sayısız ismin zikredildiğini gördüğümüzde bir sürü laf ettik. "transfer dönemi yeni başladı" dediler, sözlükte denmedi sadece. televizyonda, spor programlarında, yönetim tarafından mamalanan gazeteciler de aynısını söyledi.

    transfer sezonu yeni başladı dediler; kampa yetişmeyecek dedik
    transfer sezonu başlayalı 4 gün oldu dediler; haftaya türkiye kupası maçı var dedik.
    transfer sezonu başlayalı 10 gün oldu dediler, 5 gün sonra lig başlıyor diyoruz.

    allah aşkına birisi söylesin; şuan yönetim çıkıp dese ki "belhanda ve rodrigez'den gelen paralarla borçlar ve maaşlar ödenecek. bu seneki forvet rotasyonumuz ahmet sivri ile (atıyorum) scout ekibimizin önerisiyle alınan 21 yaşındaki bu genç arkadaşlarımız olacak" bu kadar tepki çeker miydi? yemin ediyorum daha fazla tepki olmazdı.

    olur derdik, demek ki sıkıntı var mali açıdan derdik. iki homurdanırdık ama en fazla, o kadar. yıl içinde de eyvallah eder, izlerdik takımımızı.

    ama bu yönetim taraftara yalan söylüyor arkadaş. yıl içerisinde "anlaştığımız arkadaşlarımız var" dediler içi boş çıktı, sene başında "iki forvet alınacak" dediler, sonuç sıfır çıktı. oyunculara borcumuz yok dediler eren ve serdar'dan tebligatlar çıktı. şimdi neye dayanarak yönetimin arkasında durmamız gerekiyor? tek bir gerekçe var mı? tek bir sebep söylensin ki "şu şu nedenlerden dolayı yönetime şuan destek olmamız gerekiyor" diyelim. beceriksizlik bunlarda, yalan bunlarda, iletişim eksikliğini geçtim iletişim yoksunluğu bunlarda. tek vasıfları dursun özbek beceriksizi sonrası gelmek olan adamlar.

    bu takımın eksikleri bağırıp duruyor, takviye istiyor. ama biz taraftarlar olarak bunların yıldız, ultra iyi oyuncularla giderilmesini istemiyoruz. hepimiz takımın durumundan haberdar. yarın falcao gelse, yıllık 4 milyon alacak deseler, hepimizde bir "bu sıkışık dönemde ne gerek vardı, genç bir oyuncuya yatırım yapılsa daha iyiydi" durumu oluşur. atla deve değil, şu takıma az bir potansiyel sahibi oyuncuları kazandırmak. elmander'in listesi, fatih terim'in listesi diyip duruyoruz. bu listelerde illaki birinci sırada değilse ikinci, ikinci sırada değilse üçüncü alternatif olarak genç bir oyuncu vardır. muhakkak vardır. ve bu oyuncular kasımpaşa'nın, iki yıl önce osmanlıspor'un alıp getirebildiği oyuncular.

    amaç ne gerçekten anlamakta zorlanıyorum. yine belli menajerler ile mi çalışılıyor? yine belli kimseleri mi zengin yapacağız? yine "ulan adamların üç kuruş paraya getirdiği adamlara bak" diye elalemin genç oyuncularına mı "keşke"ler diyeceğiz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın