• 20834
    önümüzdeki dönemde transferlere göre isimler degisebilir fakat asagidaki sablonlarda gördügümüz tarzda formasyonlari denemesini bekliyorum.

    https://galatasaray11.com/eleven/44477

    https://galatasaray11.com/eleven/44478

    elimizdeki stoper olan 4 isimde tek hamleli, maicon hamleye cikmadiginda sigorta olarak karsilayabilir en geride, hamle yaptiginda ise marcao ve ozan hizlari ile süpürücü rolüne bürüne bilirler.

    bana göre 3lü oynamanin baska bir avantaji ise bloklar halinde yaparsak savunmayi bölgesel olarak 4-3-3 ya da klasik 4-4-2 ye dönebiliriz hizlica. hücumda ise kapanan takimlara karsi defans hattini ileri cekerek 1-2-4-1-2 opsiyonumuz bulunmakta ki elimizde marcao ve ozan'nin bulunmasi bu formasyon icin beni heyecanlandiriyor.

    misal;
    kontra atak karsilarken sert temasli orta saha cizgisine yakin 2 oyuncu demek rakibin hizli kanatlarini, bos alan degerlendirebilecek oyuncularini(u: hicbir rakibimizin sane-mane-sterling tarzinda bir yetenege sahip olmadigini düsünürsek) 2-3 atakta sindirebilmek demek. ekstra olarak da rakibin kontrada maksimum 3 kisi olabilecek atak hattini 4 kisi ile karsilamak anlamina geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın