• 490
    bu transfer döneminden benim anladığım taktik ve formasyon değişikliğine gideceğimizdir. fatih terim'in rahat tavırları, giden oyuncular, yerlerine düşünülenler ( basında ismi geçenler diyelim) derken kafamda oluşan tablo bu. marcao transferine bakarsak videolardan izlediğimiz kadarıyla yakın teması seven, defans oyuncusuna göre çabuk ve hızlı, toparlayıcıdan ziyade kesici ve bence en önemlisi topu yatay değil dikey eksene oynayan bir futbolcu. belhandanın gidecek olması fernandonun transfer haberlerinin çıkması da bence bunu gösteriyor. fernando çok iyi bir futbolcu ancak bence hocanın kafasında daha dinamik bir orta saha var.

    yönetimin transfer yapmaması konusuna gelince bence transferler yapıldı ancak bazı prosedürler gereği açıklanamıyor diye düşünüyorum. enseyi karartmaya gerek yok bence transferler gelecek. haa ama 1 şubat geldiğinde gerekli transferler yapılmamış olursa işte o zaman yönetim kimseye birşey anlatamaz hesabını da paşa paşa vermeleri gerekir. işte onun hiçbir açıklaması olamaz, açıklama da bahane de kabul edilemez. ama bence beklemek gerek şu an.

    transferler ankaragücü maçına yetişmeyecek diye endişe etmeye de gerek yok. kendi evimizde ankaragücünü kalecisiz bile oynasak yeneriz, yenmemiz gerekir. yeter ki panik transferler yapılmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın