resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 5706
    takımımızın en önemli dişlilerinden birisi olan oyuncumuz. ama mevcut futbol piyasasında ederini bulan her oyuncu satılabilir. bu konuda tek bir istisna var o da messi o da başka bir başlığın mevzusu.

    gelelim belhanda mevzusuna daha önceki entrylerimde de bahsettim. takımımızın en önemli oyuncularının başında geliyor. eski kulübüne 2 milyon euro para verilecek deniyor doğru mu yanlış mı bilmiyorum. eğer böyle bir durum varsa şu anda mevcut bonservis bedeli minumum 12 milyon euro olmalıdır. devre arasında en önemli parçanı 7-8 gibi komik rakamlara satarsa bu yönetim derhal istifa etsinler. niye bunu diyorum çünkü arabistan coğrafyasına oyuncu satıp da yüksek meblağlar kazanamayan tek biz olacağız herhalde. bakın 10 milyon da bana göre tatmin edici değil. neden mi? zaten 10 milyona almışsın. 1.5 sene oynamış şampiyon olmuş takımın en kilit parçalarından birini sen elden çıkarır gibi bu fiyatlara satıyorsan iş bilmezliğin uç noktasındasındır demektir. bir de sattığın yer uçan kuşa bile para veren arabistan ligi... geçen sene fener josef ve guliano’dan 25 milyon euro para kazandılar.

    biz şampiyon takımız. belhanda da bizim en kilit oyuncumuz. 15 milyon euro’yu veren gelir alır diğer tekliflere yokuz deyip masadan kalkmak bu kadar zor olmasa gerek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın