• 483
    aramızdaki transfer fetişistlerini göstermiş dönemdir.

    sosyal medyaya bakıyorum fatih terim profil fotoğraflı hesaplar, burda hocayı övenler yönetimi taşlıyor. hoca ile yönetim birbirine rakip mi ki hocanın haberi olmadan yönetim oyuncu alıp satıyor. kaldı ki fatih hoca kontrolün kendinde olmasını isteyen biri olarak eğer sorun varsa bunu dile getirebilen hatta isteklerin yönetim tarafından karşılanmadığını gordugunde istifa edebilecek özgüvene sahip bir adam. herkes tutturmuş hoca 2 ay önce listeyi yönetime verdi. peki hangi durumlarda nasıl transfer yapabileceklerini konuşmadılar mi sanıyorsunuz? guya hocayı kendi vicdanınızda aklayıp tüm faturayı yönetime kesme peşindesiniz. ev ekonomisi bilmeyen adamlar kulüp yönetimine akıl veriyor.

    daha önceki yıllarda ligin onemli bolumunu sadece yerlilerle oynayarak şampiyon olan biz değil miyiz? alt yapıdan bulentleri tugayları çıkaran galatasaray değil mi? biktim artik sürekli kelle isteyen cahil taraftardan.

    temennim ligin ikinci yarisinda hocanın ve biz taraftarin istediği felsefeyi sahaya yansıtabilecek takım yaratilir. gerek mevcut kadroyla gerek alt yapıdan gerekse transfer takviyeleriyle arzuladigimiz baskılı oyunu görebiliriz umarım.
    #birlikte derken bunun lafta kalmadığını gösterin rica ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın