• 484
    sanırım rodrigues'ten gelen paranın yarısıyla marcos'u alıp diğer yarısını oyuncuların alacaklarına yatırdık ki para kalmadı ve yeni satış gerekti ve belhanda da satılacak gibi görünüyor. maicon kalıcı gibi artık. ozan da satılmaz bence. satılacak başka da adam kalmıyor. alan bonservissiz alınsa yanına da belhanda'nın satışından gelecek parayla 20-25 yaş arası gelecek vaat eden bir forvet alsak da biraz sakinleşsek. belki bir de kiralık olarak 3. bir forvet de olabilir.
    belhanda satılınca feghouli orada oynar diyoruz ama bu sefer de kanat açıkta kalıyor. her halükarda bir transfer daha gerekli oluyor.

    koca yaz bunun onda birini yapamayan yönetim bu yaklaşık 2 haftada bunları yaparsa helal olsun. ancak yapabileceklerini hiç sanmıyorum.

    2018-2019 sezonunun ikinci yarısına ilk yarısına göre daha eksik gireceğiz gibi. umarım yanılırım.

    aklıma gelmişken bir ekleme yapayım.
    2018-2019 yaz transfer döneminde fatih terim yönetime gönderme yaparak "satışta da kabiliyetli olmak lazım." gibi bir söz söylemişti. sanırım yönetim bunun üzerine çalışmış sadece ve eksik gidermemiz gerekirken satışlarla daha da eksildik.

    bu yönetim stajını yapmakta hala sanırım. ya da üniversitede sınava hazırlanırken hocası ilk 100 sayfadan sorumlusunuz deyince ilk 10 sayfa anlayan tembel, umursamaz ve/veya dikkatsiz öğrenci. (ilk 100 sayfa = satış(ilk 10 sayfa) ve alış(90) )
App Store'dan indirin Google Play'den alın