• 20828
    bir takımın devre arasında bu kadar değişiklik çabası içerisinde olması,buna maruz kalması inanılmaz. bu durum da maalesef önümüze olumsuz bakmamızı sağlıyor. 18-19 sezonu içinde ki rakibimiz başakşehir bir iki hamle ile ligin ikinci yarısına girmeye hazırlanırken biz ne hallerdeyiz.

    oysa ki iyi bir forvet, belki bir tane de yedek ile girsek şampiyon olacağımız konusunda hepimiz hemfikirdik.

    gel gör ki biz bunları beklerken, neler yaşanıyor neler.

    serdar aziz: geleceğin kaptanı olarak görülen serdar'ın, sakattı- bilerek oynamadı durumu ile patlak veren bir anda biletinin kesildiği bir durum ortaya çıktı. terim'de biletini kesti. tamam hoca istemiyorsa gereken yapılır ama kimse malım kötü diyerek malını satmaz bu sürecin böyle yönetilmemesi gerekirdi. bjk ve fener aç kurt gibi bekliyor serdar'ı. biz, ya serdar'ın parasını verip böylece elimizi güçlendirip satmaya çalışacağız ya da maaşından kurtulmak için çok uyguna vereceğiz. maddi durumumuz kötüyken hemde. üstelik yabancı kısıtlaması gündemde. bu da serdar'ı olduğundan daha değerli hale getirir.

    eren: serdar ile benzer durumda.. daha forvet yokken tukaka dedik. tamam bende beğenmiyorum kendisini ama forvet alamamışken kendisine bu muameleyi yapmak sıkıntı doğurdu. kimse kendisine biz deki maaşını vermez öyle ya da böyle ödeyeceğiz maaşını o zaman değersiz hale getirmek neden. varsa talibi maaş- fiyat bareminde ne kadar koparırsak karımızdır. süreci bu hale getirerek yine kendi ayağımıza sıkıyoruz.

    rodriguez: hadi para lazımdı geçen seneyi aratan rodriguez'i sattın güzel tamam.

    maicon: takımda ilk gidecek dediğimiz, sene başında son anda kiralanamamış, kafası başka yerlerde, allevi sorunlarından doğal olarak etkilenmiş, ligin ikinci yarısında nasıl bir performans vereceği muamma bir stoper durumunda

    ozan: gösterdiği yüksek performans sonrası gidip gitmeyeceği. sözleşme uzatıp uzatmayacağı belli değilken ikinci yarıya giriyor. istim üzerinde olası kötü sonuçlardan nasibi alacak isimlerden olur.

    belhanda: satıldı mı, satılır mı tartışmaları şu saatlerde belli değilken. şahsi kaanatim takımın tek satılamaz konumunda ki ismidir.

    marcao: elinde ki banko stoperine yol verdiğin için takıma hemen katılması gerekirken marcao hala eski takımında maç oynuyor üstelik maç içinde bin bir ihtimal varken

    forvet: alıp almadığın muamma (alan carvalho) iken, ne zaman geleceği ne zaman uyum sağlayıp ne zaman katkı vereceği belli değilken, ortada hala tam bir merkez santrafor yok iken.

    muslera: iyi kaleci performansı hamza dönemi ile bitti. geçen sene biraz kıpırdandı o kadar. ikinci yarı ne vereceği muamma durumda. kendisine homurdanmalar başladı zira haklıda taraftar. böyle devam ederse ilk tepki alacakların başında kanımca.

    şartlar ve oyuncuların durumları bu haldeyken ligin ikinci yarısına girmeye hazırlanıyoruz.yine ilginç bir dönem oluyor. bütün bu yaşananların ne getireceğini kuşkusuz bilemeyiz fakat gidişat hiç olumlu gözükmüyor. yedi aydır forvet alamayan yönetimin gitme ihtimali olan oyuncuların (belhanda) boşluğunu dolduracağına inanmak da zor. zira gelenin kim olacağı ne zaman geleceği ne vereceği hep bir muamma.

    her sene bir kurtuluş savaşı mücadelemiz oluyor. tamam biz kaoslardan çıkıyoruz bir şekilde ama el insaf yahu. bu kadarı fazla. tüm bunların yanında bizi doğramaya hazır tff-mhk ve ittirilen, 6 puan önde başak var iken hemde.

    ikinci yarının hemen öncesinde terim çıkıp kimin satışına onay verdiğine, kimin vermediğine, olan bitene dair bir açıklama getirmeli. çünkü;

    - taraftarın kimin nasıl hareket ettiğini bilmeye hakkı var.

    - eren ile serdar'ın durumunda ben hocayı hatalı buluyorum. ikisini de istemeyebilir sözüm buna değil. olayın gerçekleşme şekline. haa ikisiyle de çalışmayacağız açıklamasını yaparsın ama akşama da ikisinin de satıldığını kap'a bildirirsen olur bu. öbür türlü buradan kaybedilen 1 euro dahi terim'e yazar.

    -ben belhanda'nın satılmasını terim'in istediğini sanmıyorum.

    -yönetim zaten iş bilmezler ordusu resmen. hocaya dayamışlar sırtını tavşan çıkartsın diye bekliyorlar.

    yukarıda yazılanların yanında bilmediğimiz veya bilemeyeceğimiz neler neler vardır. herşeye rağmen terim bu senede takımı şampiyon yapabilirse çıtayı nerelere koyar bilemem. işi çok zor. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın