• 1376
    sosyal mecrada kendisine ve yönetime sallamayan sosyal galatasaray sayfası yok kadar az diyebilirim.

    şunu bir kez daha net anladım ki galatasaray taraftarı bu şekilde yapıyor ise türk futbolunun bir yerlere gelmesi imkansızın da ötesinde bir yerlerdedir.

    daha bir kaç gün önce ziraat bankası futbol kulüplerinin borçlarını ödeme konusunda herkes eski yöneticilere, takımları bu hale getirip kaçanlardan hesap sorun diye bir taraflarını yırtar iken şimdi haldır küldür futbolcu almadı yok takımı şampiyonluktan etti diye sallayıp duruyor.

    kendisi babamın oğlu değil, kulübe başkan olana dek ne tanırdım nede adını sanını duyardım. bir şekilde taşın altına elini koydu, kulübün borçları yapılan ödemeler alacaklılar verecekliler uefa vs. bir çok şey ortada.

    ama gel gelelim buna rağmen bizim nankör taraftarımız halen transfer derdine düşmüş. yok kardeşim transfer falan, madem o kadar galatasaraylısınız, galatasarayın geleceğini düşünüyorsunuz. yok yunus akgünler, yok atalay babacanlar diyorsunuz. yok fatih terim var ise gerisi teferruat diyorsunuz o zaman çıkarsın alt yapıdan 3 5 futbolcuyu koysun a takıma. sende sonuna kadar destekle, yabancı sermayenin adı sanı duyulmamış elin adamına güveneceğinin yarısı kadar kendi adamına şans verilmesini iste.
App Store'dan indirin Google Play'den alın