• 96
    galatasaray ile ilk sezon şampiyon olmak aşırı kolay bu oyunda. sene başında fernando ve maicon'u satıp 3 tane forvet bir ortasaha aldım. ozan'ı direk takıma monte ettim serdar ile iyi oynuyor ve gelişiyor. kizilyildizdan 700b euro'ya joveljic'i aldım forvete. norveçli bir forvet buldum adı aklımda değil yedek olarak. bir de guiseppe rossi yine serbest oyunculardan aldım. rossi sene başında çapraz bağlarını kopardı ve futbolu bıraktı maalesef. orta sahaya molero diye bir futbolcu aldım ndiaye selçuk belhanda ile iyi götürdüler beni ilk sene. bu arada joveljic şampiyonlar ligi gol kralı oldu ve ludogorets'e bir maçta 5 gol attı. gruptan çıkıp roma'ya elenmeme rağmen 20 gol atti. cl'de.

    devre arasında ise belhanda'yı 20m'ye arabistan'a yolladım. nagatomo ve mariano'yu satıp yerleni toni lato ve vagnoman'ı aldım. belhanda yerine de ts'den abdulkadir'i aldım. oyunda ffp sorunumuz. olduğu için belhanda'dan gelen parayı haziran'da harcatmiyor yönetim. o yüzden devre arasında transfer yapmak çok önemli.

    cl'de grubuma dortmund ve barcelona geldi. dortmund'u evde yendim deplasmanda berabere kaldım. barça'dan evimde 3 yedim(korkup defans oynatım) deplasmanda berabere kaldım.
    ludogorets'e evde 7 deplasmanda 4 tane attım sanırım. son 16 eleme turunda roma'ya elendik maalesef.

    taktiğe gelecek olursa pas oyunu oynatıyorum ama pres'i yüksek bir şekilde. 4-2-3-1 şeklinde dizilip bir iki yönlü ortasaha(ndiaye veya molero) bir defansif oyun kurucu(belhanda-selcuk bazen ofansif yapıp abdülkadir) ve ofansif orta saha da emre akbaba. feghouli garry ve onyekuru da kanatlarda. maçlardan önce sürekli takıma savunma ileride ve tam saha baskı talimatı veriyorum. lig'de 34 maçta ortalama %60 topla oynadık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın