• 1367
    toplumumuzda herhangi bir konu üzerinde tartışma şansı kalmadı, saçma sapan bir refleks kültürü oturdu üzerimizde. herhangi bir şeyi eleştiriyorsun, karşına hiç alakası olmayan bir savunma geliyor. yönetimin transfer fiyaskosu ortada, şunu yazıyor insanlar, size dursun özbek müstehak deniyor. arkadaş, dursun özbek iyi diyen mi oldu? yok, ama oraya çekiyor konuyu arkadaş. belhandayı eleştirirsin, adam size selçuk müstehak der, sneijderspor der, adam gibi konuşamaz derdimizi anlatamaz olduk.

    dursun özbekten daha kötü diyen birini ben görmedim duymadım bu yönetim hakkında. evet sağolsunlar gelip kurtardılar bizi, lakin yapılanlar yapılmayanlar da ortada. biz taraftar olarak sonuç görmek isteriz, edilen sözlerin gerçekleştirilmesini isteriz, olmayınca da eleştiririz, daha doğal bir şey yok. yöneticilerin de kabul ettiği gibi, onlar gelip geçici, biz her daim bu kulübün arkasındayız. kötü durumlar olunca hepsi kayboluyor, istifa ediyor daha adlarını duymuyoruz, üzüntüsünü yaşayan dertlenen biz oluyoruz.

    sabırlı duranlara saygı duyuyorum, lakin kendi adıma iş sabır sınırını geçti ve ciddi anlamda yaz transfer dönemindeki gibi forvet transferinin fiyaskoyla sonuçlanacağını düşünüyorum. malesef kendi kendimize kaos yaratabilen bir camiayız, ortam çok güzel olabilecekken kendi ellerimizle sezonu kaybedersek çok yazık olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın