• 1365
    bu ara dönemde kesinlikle santrafor transferi yapacaktır yönetim. bundan en ufak bir şüphem yok. biraz geç kalınmış olabilir ama acele edip sıradan santrafor almaktan ya da galatasaray’ın parasını boşa harcamaktansa biraz geç yapılmasını anlayabilirim.

    benim gördüğüm resim şu:

    -alan carvalho ile her konuda anlaşmaya varıldı ama çin kulübüyle sözleşmesi 19 ocak’ta bitiyor ve kulübün bu tarihe kadar bir yıl opsiyon hakkı var. çin kulübü bu opsiyonu kullanmak istemiyor ama galatasaray’dan bonservis ücreti koparmak için koz olarak kullanıyor. galatasaray da bu nedenle bekliyor.

    -balotelli ile pazarlık yapıldı ama faturası çok ağır geldi.

    -demba ba konusunda fatih terim biraz isteksiz. yaşı dolayısıyla haksız da sayılmaz.

    -benjamin tetteh konusunda sparta prag henüz ikna olmuş değil.

    bu resme bakınca 19 ocağa kadar beklemek mantıklı görünebilir ama yönetim ve fatih terim’in taraftarı rahatlatacak bir hamle yapması lazım. yaz transfer döneminde oluşan korku yüzünden taraftar rahatsız. bu nedenle daha önce dedim ki demba ba’yı geçici olarak alın, taraftarı kaygılarından bir nebze kurtarın daha sonra alan ve tetteh ya da balotelli ve tetteh transferine yoğunlaşın. tetteh genç ve geleceğin takımının bir parçası olur, balotelli ve alan ise önümüzdeki dört yılı kurtarır.

    lakin yönetim ve fatih terim aynı kanaatte değil ki şu saate kadar hamle yapmadılar ve taraftarlar olarak bizleri rahatlatmadılar.

    ancak her şeye rağmen yönetimin iki santrafor transferi yapacağına inancım tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın