• 1357
    transfer konusunda güvendigim yönetimdir, sebepleri;

    fatih terim'in 2 forvet istiyoruz diyen taraftara 3 diye imada bulunmasi sonrasi taraftarinin telas yapmamamiz gerekir.

    arkadaslar sunu bilelim, terim yas tahtaya 1 defa basar, her zaman böyle olmustur, eger transfer(forvet) olmadiysa hatta su an 2 forvet ile kesin olarak anlasilmadiysa gibi bir durum olsa terim cikar illa ki bu yönetim beni üzüyor diye imada bulunur, yönetimi transfere mecbur birakirdi.

    belli ki gövde gösterisi yapilacak, siz 2 istediniz alin ulan 3 tane diye.

    - alan ile anlasildi,
    oyuncunun sözlesmesi 19 ocak'ta fesh oluyor,
    cin kulübü ayrildigini (yani sözlesme uzatmadiklarini) resmi olarak duyurdu,
    eger 19 ocak degil de mesela 12 ocak olsaydi su an kap bildirimi gelmisti.

    - diger forvet adaylari ve kanat, ortasaha, stoper oyunculari icin de;
    kulüpte teklif gelen oyuncularin son durumlarina göre ödeme planlamasi yapiliyordur,
    terim, serdar ve eren'in belli ki aylar önce ipini cekmis ve yönetime sunmus (zaten adam 2 ay evvel karar verdim ve listeyi yönetime sundum dedi)
    yönetim nasil olsa bunlar gidecek deyip 4 maas hakedislerini vermemis, simdi yönetim firsat oyunculari kovaladiklari icin eren ve serdar'la ilgilenmiyor, teklif getirmelerini bekliyor (onlar da ihtar filan cekelim de yasal olarak üstümüze düsen seyleri yapalim diye bekliyorlar) teklifler geldigi an ikisi de gönderilecek, her ihtimale göre teklif gelmezse (ki gelir cünkü her gecen dakika oyuncunun aleyhine isliyor, yakinda götleri tutusur menajerleri teklifleri getirirler kulübe) alacaklari karsiligi fesh edilir.

    - peki bu kadar goygoy niye cikiyor, niye cikacak taraftar forvet istiyor hak da vermek lazim aylardir forvetsiziz, kulüpte biz transfer icin calisiyoruz taraftarimiz rahat olsun diye aciklama yapmasi gereken abdurrahim albayrak gecen seferki muhabbetten dolayi yogurdu üfleyerek yiyor ve aciklama yapmaktan kaciniyor.

    - terim'i 25 yildir taniyoruz, eger o rahatsa ve keyifliyse isler yolunda demektir.
    en büyük güvence de o.

    - taraftarimiz beklenti icine girmekte hakli ama tepki gösterirken baskanlik makamina saygisizlik yapmamali, kisilere istenilen tepkiyi gösterin ama gaza gelip kulübün baskani ve yönetimini samar oglanina cevirmeye gerek yok.

    - galatasaray kritik zamanlarda sakin kalmasi ile basarilar yakaladi, sakin kalalim, transferler sonrasi rüzgari arkamiza alalim, takimimizi destekleyelim keyfimize bakalim, yine basaksehir'i tokatlayip, 22. sampiyonlugumuzu kutlayalim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın