resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2630
    dursun özbek'in gitmesini istememin en büyük sebebi yalancı olması idi. sürekli yalan söylüyordu. ne yazık ki bu hastalık kendisinde de var.

    öncelikle geçen haftalarda çıkan kumar oynarken çekilen fotoğraflarına değinmek istiyorum. tabi ki kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez. insanlar özel hayatlarında istediği gibi hareket edebilirler. fakat senin iki cümlenden biri allah ise ve sen dine göre en sıkıntılı günahlarından birini işliyorsan genel olarak güvenilmez bir insan olduğun anlamı çıkar. burada olaya islam ya da dinsel olarak bakmıyorum. uçan spagetti canavarına bile inana bilirsin fakat kutsal olarak inandığın şeyi bile bu kadar kolay kandırabiliyorsan, her kesi kandıra bilirsin. bunu yaparken utanmazsın.

    zaten bunu yaptığı açıklamalarda da görebiliyoruz. hatta çağımızın veremi olan, kendi işini görmek için üst makamdaki kişilere yaranma işini de çok fazla yapan yönetici.

    bu tarz düşünce ve yapıda olan insanların galatasaray gibi takımlarda yöneticilik yapmaması gerekmektedir. umarım kısa sürede yöneticilikten ayrılır.

    transfer olaylarına ve beceriksizliğine hiç girmeyeceğim. sadece bi öngörü. takımda daha fazla kalırsa fatih hoca^nın da geleceğiyle oynar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın