resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2012
    mustafa cengiz, çok müthiş bilgi ve kültür birikimi olan bir başkan. felsefeye hakim, tarihe hakim, zeka seviyesi yüksek bir yönetici profili çiziyor. ziya gökalp’ten, ibn haldun’dan bahsediyor, mukaddimelerden haberi olmayanlar anlamıyorlar hatta yanlış anlıyorlar. viktor hugo’dan, kant’tan alıntılar yapıyor bazıları aval aval bakıyor.

    bazen çok şey anlatmak isterken sürçü lisan ediyor hemen oradan vurmaya çalışıyorlar. ama vuranlar hep mahçup oluyor.

    transfer konusunda da, yazın yaptığı santrafor transferi hatası dışında çok iyi gidiyor. hatasını da kabul ediyor. fatih terim ile yönetim arasına fitne sokmaya çalışıyorlar, her gün yeni şeyler yumurtluyorlar. yok hoca istifa etmiş miş de, yok kavga etmişler de falan filan ama o hepsini silip süpürüyor.

    bugün divan kurulunda yaptığı açıklamalar çok doyurucu ve etkileyiciydi. basketbol, voleybol ve diğer amatör branşlar konusunda kendisine saldıranlara verdiği cevap da tokat gibiydi. dursun özbek’in bonservis, menejer ücretleri, imza parası artı bir yıllık ücretler toplamı olarak 142 m euro harcamasının korkunçluğu karşısında uefa’dan ffp anlaşmasını çıkarması ise başlı başına bir mucize.

    mustafa cengiz ve yönetimini tebrik ediyorum. çok dürüst ve canhıraş çalıştıklarını görüyorum. teknik heyetle de uyum içindeler. allah nazardan saklasın.

    stoperimiz tamam, bir de santrafor ve yedeği gelirse değmeyin bize. vitesleri yükseltip uçuşa geçeceğimiz kanaatindeyim. inşaallah altyapıdan gelen gençler de patlama yaparlar. o zaman kaymaklı baklava olur her taraf.
App Store'dan indirin Google Play'den alın