• 1314
    4 ocak 2019 saat 00.00 itibariyle başlanan transfer döneminde 00.01 itibariyle forvet transferini açıklaması lazımdı bu yönetimin. ligde nereye ne ihtiyacı olduğu en bariz şekilde görülen takım galatasaray idi sezon içerisinde. 31 ağustos 2018'de kapanan yaz transfer döneminin hemen ardından çalışmalara başlanmış olması lazımdı. hem hocaya hem taraftara karşı kepaze durumuna düşürdüler kendilerini sezon başında yine de çok büyük zaiyat olmadan atlattık ligin devre arasını. bardağın dolu tarafı göründüğü kadar kötü değildi yani hem lig kopmamış hem de avrupa'da bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. ancak sezon içerisinde bütün her şeyin planlanmış olması ve ara transfer dönemine hızlı ve etkin bir şekilde start verilmesi gerekiyordu. peki ne oldu??

    ***üzerinden 5 gün geçmesine rağmen halen yeni forvetlerini(1 de değil 2 tane lazım şu an) açıklamıyorsun.

    ***serdar ve ozanın farklı konulu krizleri yaşanmamış olsa bile bu takımın net bir baba stoper ihtiyacı var ve gündemde hiçbir isim geçmiyor.

    ***kamp dönemine yeni transfer yetiştiremediğin gibi elindeki oyuncuları da kaybetmek için büyük çaba sarfettin ve sarf ediyorsun.(ozan konusunda yönetimin hatası varsa serdar aziz konusunda fatih terimin hatası var kimse kusura bakmasın)

    ***takımda şu an tek forvet olan ereni kampa dahil etmiyorsun. yönetime güvendiğini düşünmüyorum ben hocanın. gerçekten forvet transferi kesinleşmiş olmalı yani yoksa mümkün değil güvenmesi. varsayalım böyle 2. bir felaket daha yaşandı sonra ne olacak? sezona muğdat çelik ve daha ligde 1 dk bile görmediğimiz ali yavuz kol ile mi devam edeceğiz? yoksa kamp geçirmeyen eren de mi bunlara dahil edilecek? fatih hocanın böyle bir karar almasındaki sebebi hiç anlamadım açıkçası.

    baştan sona plansızlık, güvensizlik ve işbilmezlik ile yönetiliyor kulüp.
App Store'dan indirin Google Play'den alın