• 1306
    bu yönetimin, bundan önceki yönetimin, bundan daha da önceki yönetimin sıkıntısı , lise ve mezunlarının galatasaray klübü üzerinde yarattıkları hegomanyadır. başka bişi değil.

    memleketin en vizyonlu yetiştirildiği söylenilen adamları, söz konusu galatasaray spor klübü olunca ne kadar da bağnazlaşıyolar maşallah. galatasaray spor klübünün tohumlarının atıldığı lise, artık bana göre en büyük engel yarınlar için. kendi iç çekişmeleri, hesapları, planları vs ile.

    ulan ayiptir. sabahtan akşama kadar her konuda sövdüğümüz rakibimizin geçen genel kurulunda bizimkinden 5 kat fazla oy kullanılmış. (4bin küsüre karşı 20bin küsür)

    tamam size gold,premium üyelik verelim liseli beyefendiler. siz gene şu an mevcut durumda sahip olduğunuz haklara sahip olun. tesislerden faydalanın, ucuz çay için. galatasaray adası ne olacak ona tartışın. malı mülkü de sattınız zate. o ne olacak derdiniz de yok. bize sadece klübün yönetiminde söz söyleyebilme yetkisi verin. uygun şartlar altında üyelik alımıyla , yıllık aidattan da amatör branşlara desteği de burdan sağla. gsm operatörüyle anlaş, aidatın mobil olarak da ödenebilmesini sağla. arkasından da çak bi blockchain tabanlı oylama sistemi, güven içinde herkes oyunu kullansın edirneden karsa.

    bunlar hakkaten camianın ne kadar büyük işler başarabileceğinin farkında değil. hantal yapıyla , küçük olsun benim olsunculukla kendi boklarında oynayip duruyolar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın