• 241
    https://twitter.com/...284052980002821?s=21

    şu yorumunu ben de beğenmiştim. hatta 2 hafta önce, benimle barışmak isteyen eski kız arkadaşıma aynı lafı söylemiş, ‘ben başkasını senden çok daha fazla sevdim, seni unuttum. sen de bir gün beni unutursun mihriban’ demiştim. kız fena yıkılmıştı:(

    serdar ali çelikler, bu yorumu ersun yanal-fenerbahçe ilişkisi üzerine yapmıştı. ersun fener’e gelmeden birkaç gün önce söylemişti yanılmıyorsam. ‘ersun gelsin de, artık ne olacaksa olsun’ demişti. ama serdar ali çelikler’in tezine, fatih terim-galatasaray ilişkisi uymuyor. zira zamansız ayrılıktan sonra ikinci kez buluştuk ve işler kötü gitti. yine de biz fatih terim’e döndük. üçünçü buluşmamızda aşkımızı tükettik, ben dahil bir çoğumuz fatih terim’den nefret etti(u: ki ben hala eskisi gibi sevemiyorum hocayı, gülüşüyle sevindiğim adam artık yok ve biliyorum ki bu kimsenin umurunda değil) ama yine de dördüncü kez buluştuk.

    yani diyeceğim o ki serdar, bazı aşklar vardır, değil ikinci, dördüncü kez birlikte olup tükensen bile başkasına gidemezsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın