resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2628
    kendisi hakkında anlaşılamayan en büyük nokta, politik olarak kendisinde eleştirdiğiniz her şey bu adamın kulüpteki rolünün, varlığının sebebi. görevi sadece florya'da futbolcuları pohpohlamak olsa, elit liseciler kendisini yönetim kurulu masası'nın yakınına bile yaklaştırmazdı.

    https://img.sondakika.com/...k-6471867_9743_o.jpg

    şu kararlı pozu veren adam, niye aradan sadece 15 gün geçtikten sonra başkanlığı bırakma kararı aldı mesela, 4. yıldız sezonu * üstünden kısa bir beyin fırtınası yapalım. ünal aysal o sezon kalsaydı en iyi ihtimalle 3. olurduk, bunu kendisi de biliyordu. konjonktüre artık uymayan bir başkan olduğu için çoktan bitmişti artık ünal aysal'ın devri fiilen. yukarıda attığım görüntü de bana göre gidişinin habercisi olan bir görüntüydü.

    konuyu abdurrahim albayrak'a bağlarsak, o sezon * saray'a çıkmıştı mesela takım. burası olsun diğer sosyal medya mecraları olsun kendisine atıp tutulmuştu, hep onun yüzünden falan diye. ciddi ciddi sadece abdurrahim albayrak'ın şahsının kararı olduğuna inanan var mı bunun? buna inanan ya katı ideolojik gözlükle bakıyordur olaya ya da en hafif tabirle saftır. hükümetle arayı düzeltmek kendisinin değil kulübün bir kararıydı, kendisi sadece bağlantıları ve erdoğan'a olan yakınlığından dolayı hükümetle olan köprüyü sağlaması için kullanıldı o kadar. bir başkası olsa yakın olan, o kullanılırdı. bunun en büyük ispatı da kulübün ünal aysal'dan sonra söylemlerinde neredeyse 180 derece değişikliğe gitmiş olmasıdır. sadece tff değil, neredeyse bütün spor federasyonları ile kavgalı olan kulüp, bu sefer daha yakın davranmaya başladı tff'ye, buzlar eritilmeye çalışıldı. rakiplerle de öyle. abdurrahim albayrak da bu stratejide rolünü oynadı, bağlantılarıyla hükümetle kulüp arasında köprü oldu, o kadar. yoksa karar mekanizmasında hiçbir etkisi yok kendisinin.

    kısaca burada ille politik bir eleştiri yapmak istiyorsanız kendisini değil, kulübün pozisyonunu siyasal konjonktüre göre belirleyenleri eleştirin. çok daha mantıklı ve tutarlı bir hareket olur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın