resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2005
    paraları ödenmeyen futbolcuların, takımda düşünülmeyen ya da satılmak istenenler olduğunu düşünüyorum. yani futbolcuya bizi yorma bırak git. bonservisinden alacağını mahsup ederiz gibi bir formül uygulanıyor. nitekim aynı metodun, pepe, quaresma ile beşiktaş’ta, onur, burak ile trabzon spor’da ve serdar aziz, eren derdiyok ile bizde uygulandığını düşünüyorum. fenerbahçe’yi hiç saymıyorum çünkü kime ne veriyorlar, nereden veriyorlar belli değil. yasal herhangi bir işleri var mı o da belli değil.

    şimdi bizim serdar aziz ve eren olayını iyi yönetmemiz lazım. bir de selçuk inan ve tarık çamdal olayı var. bu problemler için formül bulursak önümüz epey bir aydınlık. diğer takımların hali içler acısı. anlatmak bile korkunç. sadece şunu ifade edeyim gerisini siz anlayın. bu takımların yıllık geliri, borçlarının faizini ödemeye yetmiyor. trabzonspor için son dönemde biraz mantıklı işler yapıldı o kadar.

    kanaatimce borçlarımızı ödedik beyanları kasım ayını içeriyor. aralık ve ocak ödemeleri bütün takımlar gibi bizde de duruyor. biz rodrgues’den gelen parayla biraz daha rahatladık ve çarkı döndüreceğiz. beşiktaş ve generbahçe’nin bir liralık satış yapamayacağını düşünüyorum. fikret orman, quaresma’yı çin’e satmak istiyor ama o direniyor gitmiyor. vida şişirmelerinin tamamen yalan olduğu ortaya çıktı. medel’e teklif var haberleri de komik. ellerinde para edecek tek futbolcu yok sizin anlayacağınız.

    başakşehir ise bizim paralarımızla şimdilik rahat. bütün naklen yayın ve reklam geliri sadece on futbolcusunun maaşını karşılamaya yeten başakşehir asgari 30 milyon euro borçlu şu an. daha fazlaydı borçları ama cengiz ünder ile birazını kapattılar. bu borcu ya şampiyonlar liginden elde edilecek gelirle kapatmayı ya da katarlılara havale edip kaçmayı planlıyorlar. şampiyon olamazlarsa kulübün anahtarını rte’ye de teslim edebilirler.

    sonuç olarak mustafa cengiz’e biraz daha sabır göstermeli, desteklemeye devam etmeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın