resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2622
    gazetelerde demeçlerini okuduğumda bana mustafa sandal'ın pazara kadar değil mezara kadar şarkısını hatırlatan yöneticimiz.
    biz herşeyden önce bir sivil toplum kuruluşuyuz. içimizde çokça farklı görüş barındırıyor olabiliriz ve bu kapsamda yöneticilerimizin söz ve davranışlarına dikkat etmesi gerekir diye düşünüyorum.
    ülkede en büyük yatırımın karayolu ulaşımında olması (en yüksek verginin akaryakıt üzerinden alınması, denizyolu ve demiryoluna müsait bir coğrafyamız olsa da bu sistemlerin ekonomik, güvenli tesis edilerek yaygın halde kullanılmaması ne kadar halkçı bir hizmet anlayışı olan bir yatırımsa) sonucu allah arttırsın işleri iyi gittiğinden iktidar sahiplerine her fırsatta güzellemeler yapmaktadır. galatasaray'a faydası olan kimseye alenen kızmak istemesem de bir ufak sitemimin burada bulunmasını arzu ettim.
    umarım taşımacılık şirketi; demiryolu, denizyolu hatta havayolu gibi alternatiflere de yönelir ve uluslararası bir seviyeye erişir. kendisini seviyoruz, takıma bir şekilde uğurlu geliyor, onu sevenleri üzmesin.
    yine kimi istiyorsa gönül bağı kursun ama her yerde dile getirmek de nahoş oluyor. "...herşeye karşı" sloganları tüttürüp stat açılış konuşmasında 40 kere sayın cumurbışkınım diyenlerden olmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın