resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2003
    türk oyunculara borç ödememek adetten olduğu için sanırım tüm futbolcularımızın parasını ödedik derken rahatsız olmamış başkan. bizi dursun ve avanesinden ve diğer işe yaramazlardan kurtulduğu için kendisini severim. tek hatası daha sert mali önlemler almamış olmasıdır. yalnız çıkıp taraftara yalan konuşursan ben arkanda durmam. abdürrahim albayrak'ı da oldu bitti sevmem. yüksek fransız kültürüne layık görmüyorum kendisini. ironi de yapmıyorum. galatasaray eliti dururken bu tip yöneticilere gerek yoktur. galatasaray eliti kalmış mıdır? kaldılarsa seslerini çıkartabiliyorlar mıdır? ne zaman güce ortak olmak isteyeceklerdir bilmiyorum. elit deyince herkesin tiksinmesine sebep olan tatlı su elitlerinden bahsetmiyorum. celal şengör,ilber ortaylı,vedat milör gibi elitlerden bahsediyorum.
    galatasaray başkanını sevmek istiyorum. düşününce hepimizin reisidir o. benim galatasaraydan başka bir aidiyetim yok kesinlikle ama reisimiz bize yalan konuşuyorsa ya da eksik anlatıyorsa ben ona reis demem. çıkın açıkça,mertçe konuşun hatalarınızı da söyleyin ne olacak kimden korkuyorsunuz bu kadar?
    devamlı birileriyle görüşmesine de kızıyorum ama bir devlet memuru olarak nedenini anlayabiliyorum. ve yine tahmin ediyorum mustafa cengiz dışında bir yönetici bu görüşmeleri gerçekleştirse sonuç alamaz. kendisinin başarılı olduğu bir tarafıdır devlet erkanıyla iletişim. ne kadar zor bir şey olduğunu bilseniz şaşardınız. bizi kimlerin yönettiğini konuşmanın ikinci dakikasında anlıyor ve şok oluyorsunuz. bu insanların seviyesine inebilmek herkesin harcı değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın