• 3382
    sezon başında mustafa cengiz yönetiminin basketbol şubesi ve amatör spor branşları konusunda eleştirilmesinin asıl sebebi takımın bütçesini kısması değildi. galatasaray'ın içinde bulunduğu ekonomik buhranı etraflıca irdeleyen her bilinçli galatasaray taraftarı yönetimin bütçeyi azaltma hamlesinin doğru bir hamle olabileceğini dillendirdi - dillendirir zaten.

    burada sorun, yönetimin bu branşları, bu takımları yaz dönemi boyunca başıboş bırakmasıydı; burada sorun, mustafa cengiz'in "tarihin en büyük sponsorluk anlaşmasını imzalayacağız" söylemine rağmen hala bu noktada bir atılımın olmamış olması; burada sorun, galatasaray için önemli işlere imza atmış olan değerli insanların ucuz söylemlerle insanların önüne atılması...

    bu takımın çapına göre başarılı olacağını sezon başından beri yazıyorum bu platformda. taraftarla iyi bir bağ kurulamamış olsa da takımın başında değerli bir koç var. kadro kalitemiz şampiyonluk için çok yetersiz olsa da bir yerlere kadar gelebilecek bir oyuncu grubuna sahibiz. bu, işin parke boyutu; masada yapılan hatalar farklı bir boyut.

    20 gün, bu takımın kurulması ve sezona hazırlanması için şubeye tanınan süre 20 gün. yönetim, koça ve staff'a 20 gün değil de 40 gün verebilseydi jaka klobucar'a değil de atıyorum toney douglas'a sahiptik belki de. ya da eurocup'ta grup sonuncusu olarak veda etmeyecektik turnuvaya da daha ilerilere gidebilecektik bir ihtimal. farazi tabii bunlar hep.

    son olarak; basketbol aş düşüncesi vardı başkanın, 29 eylül 2018 galatasaray olağanüstü genel kurul toplantısı oylamasında bu düşünce ret yedi. dolayısıyla bu konuda hiçbir şekilde eleştirilemez yönetim. spor salonu inşaatı için yetki istemişti yönetim, genel kurul yetkiyi verdi yönetime ancak bu işin bürokratik süreçleri, prosedürleri pek bir çetrefilli. yani, "niye hala çivi çakılmadı" demek çok doğru olmaz şu an için.

    basketbola milyon paralar akıtmalarını beklemedim hiçbir zaman, beklemiyorum da. kulüp olarak içinde bulunduğumuz mali sorunlar silsilesi zaten buna izin vermez. kendilerinden isteğim; başıboş bırakmasınlar şubeleri, camianın önemli değerlerini insanların önüne atmasınlar, planlamaları geciktirmesinler, son haftalara bırakmasınlar yapabileceklerini.

    galatasaray'ın amiral gemisinin futbol olduğunu kabul ediyor zaten herkes. şu gün amatör şubelerin kapatılması kararı alınsa taraftarın yarısından çoğu destekleyecektir kararı ama madem şu an bu şubeler var, madem bu şubeler halen galatasaray bayrağını sallamaya devam ediyorlar, o halde gereken özen en ince ayrıntısına kadar seve seve gösterilecek. bu, görevde olan tüm yönetimler için zaruridir.

    galatasaray arması için.

    entry bitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın