• 284
    bu sene beklentilerin üzerinde bir performans sergiliyorlardı ki lebron sakatlandı. rondo' dan zaten sezon başından beri pek yararlanamadılar, üzerine bir de enerjik çocuk kuzma da olmayınca 06.01.2019 tarihindeki maçta minesota karşısında dağılmaları çok doğal. açıkçası ingram' dan biraz daha bir şeyler bekliyor insan ama belli ki o henüz yeterince olgun değil.

    malumunuz lebron öyle bir oyuncu ki takım da ona göre şekilleniyor haliyle. zaten lebron gelirken herkesin beklentisi lakers' ın gençlerine eşik atlatmasıydı ki aslında lonzo ve kuzma gayet uyum sağlamışlardı lebron' a. uzun konusunda sıkıntı yaşıyorlardı, geçici çözümlere gittiler -tyson chandler- ve bu sene fena iş yapmayacak gibi duruyorlardı ancak lebron sakatlanınca dağıldılar.

    lebron sadece sahadayken değil benche geçtiğinde de faydalı oluyordu. şöyle ki lebron sahaya çıktığında benchteyken başka, oyundayken başka türlü oynayabiliyordu lakers ve bu alternatifli hal, genç oyuncular için çok yararlı, rakipler içinse zorlayıcıydı. lebron sahadayken her şeyin onun etrafında döndüğü setler oynanıyordu. tüm ilgi lebron' dayken -onun muhteşem saha görüşü sayesinde- diğer oyuncular sayıya daha rahat gidebiliyordu. lebron oturduğunda ise bu kez tempo yaparak oynuyordu lakers ki nba' in bu seneki mottosu zaten hız. ama şimdi lebron yokken hem alternatifsiz hücum ediliyor hem de mental olarak kötü haldeler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın