• 71
    daha önce de bahsettiğim gibi ligin ayarlarını fenerbahçeleri için sıfırlama operasyonudur. #2571923

    borcu olmayan iyi yönetilen kulüplere de haksızlık yapıldığını düşünüyorum. resmen devlet eliyle haksız rekabet ortamı oluşturulmakta.

    madem böyle bir yapılandırma imkanları vardı o zaman keşke kulüpler ipin ucunu kaçırmadan yapılsaydı. o zaman şu an olacağı kadar ekonomik bir yük binmezdi.

    bir de başka bir açıdan bakalım bu konuya. acaba bu yapılandırmadan hangi kulüpler yararlanabilecek?
    eğer bu yapılacaksa amatör ligdeki takımlara kadar ayrım yapmaksızın uygulanmalıdır. alt liglerde asırlık kulüpler var ve 4 büyükler dediğimiz kulüplerin borçlarının yanında bit kadar kalacak kadar borçlarla sürünüyorlar.

    bir de madem devlet bu yükün altına girebiliyor o zaman vatandaşın kredi kartı borçlarını falan da yapılandırsın. zengin olmayan vatandaşların hepsinin kredi kartı borçlarını toplasan kulüplerin toplamının kaçta kaçı eder acaba?

    bu ülkede insanlar iş bulamıyor. bir gelirleri yok. bir de üstüne genel sağlık sigortası adı altında, sağlık hizmeti kullanmasa da her ay borçlanıyor. bu sebeple bile binlerce lira borcu olan işsizler var.

    şimdi gelip futbolda büyük borç yükünün altına girecekler. bunun acısı kimden çıkacak dersiniz?

    2019 mart ayındaki yerel seçimlere kadar hazırlanmakta fayda var çünkü sonrası çok zor geçecek biz vatandaşlar için belli ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın