• 312
    serdar ve eren gönderildi. maicon da gidecek deniliyor. ozan'ın durumu hala belli değil. avrupa liginde 3 oyuncu ekleme hakkımız var diye biliyorum; ama bu şampiyonlar liginden gelenler için ne kadar geçerli emin değilim.
    eğer 3 oyuncu ekleme hakkımız var diye düşünürsek, yandık. son yaşananlardan sonra stoper kalmıyor. forvet hattına da transfer bekliyoruz. 2 stoper ve 2 forvet alsak birini avrupada oynatamayacağız. avrupa ligini gözden çıkardı mı acaba bizimkiler diye düşünmeye başladım iyice.

    eren de gönderildikten sonra hiç forvet kalmadı. ve hoca orada tek alternatif ilerlemek istemez. 2 hakkı da forvette kullanacaktır. 1 oyuncuyu ise stopere koyar. ama hangi stoperi? tersi durumda da hangi forveti avrupa listesine yazar hangisini yazmaz? sorusu akla geliyor.

    maicon haberleri çok cılız geliyor. acaba diyorum maicon'un satışını mı yaz transfer dönemine ertelediler? maicon ve ahmet'i yedek yapıp ozan yanına bir stoper mi planlıyorlar? şu an avrupa ligindeki 3 oyuncu ekleme hakkını düşündüğümüzde akla mantığa uyan bir tek bu yol var gibi görünüyor. öteki türlüsü avrupa ligini gözden çıkarmak demek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın