resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1355
    şu saatten sonra kesinlikle satılması gereken stoper oyuncusu.

    daha dur bakalım, 2 ay oynadın hemen sözleşmede zam istedin, o çok kızdığımız semih kaya ve emre çolak bile kaç sene zam istemeden oynadı. adama sen kimsin derler... hadi zam istedin yaptın bir hata, yönetim sana yeni sözleşme teklif etti bu da yetmedi yönetimin teklif ettiği rakamın 2 katını istedin. kusura bakmada güzel kardeşim sen kimsin ? bu takımdan kimler geldi kimler geçti 18 yaşında ki bir çocuğun oyuncağı olacak değil koca kulüp.

    abicim, bir an önce takımdan git çünkü bundan sonra 2 ay oynayıp kendini ramos sandığın süreçte ki bize telafisi olmayan hataların tekrarlandığı an tribünde 50 bin kişi seni ıslıklar, hata yapsan da alkışlayan bir kitle olmayacak artık. hatta eğer takımda kalırsa altyapıya gönderilip kim olduğu tekrar kendisine öğretilmeli, daha dün yazdığım entry'e bakın, kendisi oynasın diye stoper transferi istemiyordum ama bu iş bitmiştir artık, kendisinin yerine bir stoper alınmalı bu arkadaş da altyapıya geri gönderilmeli, satılıyorsa da hemen satılmalı.

    hayır mantıklı düşünmeye çalışıyorum amacın avrupa'ya gitmek ve daha fazla maaş almaksa, yap şuan kulübünle sözleşmeyi kabul et teklif edilen rakamı ve serbest kalma maddeni kaldırt, sene sonu geldiğinde istediğin kulübe git hem sen kazan hem kulübün kazansın. yok zam istemeler, yok yapılan zammı beğenmeyip 2 katını istemeler falan filan... birde ücretini ahmet çalık ile falan kıyaslayanlar olmuş, ahmet öyle yada böyle yıllarca bir anadolu takımında kaptanlık yapmış hatta mili takım formasını sırtına geçirmiş bir isim, ozan daha 2 aydır piyasada.

    çocuk kendini öyle bir gazlamış ki manchester united'da ilk 11 oynayacağını falan sanıyor galiba, ne mi olacak ? manchester seni alacak 2-3 ay a takımla çıkacaksın antremanlara, seneye bir takıma kiralık yollayacak, 1-2 sene sonra türkiye'ye dönersin sen bu kafayla çünkü senin aklında futbol ikinci planda olduğu belli oldu bu hareketlerinle. menajeri falanda bahane kendisinin kararı tamamen...
App Store'dan indirin Google Play'den alın