resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1353
    gün geçmiyor ki kendisinin çevresinde saçma bir olay gelişmesin. bugün de bizimkilerin 1.5 m tl teklif ettiği kendisinin ve menajerinin ise 3 m tl istediği yazılıp çiziliyor.

    sonuç ne olursa olsun kendisinin üzerindeki “evladımız” koruma kalkanı kalkacaktır zira bu süreç eminim ki tüm galatasaray taraftarlarını yordu. artık kendisi tam bir profesyonel olacağından, bizim de kendisinden beklentimiz aldığı paranın karşılığı top oynaması olacaktır. bundan sonra yaptığı hatalar daha çok eleştirilecektir zira bugüne kadar “amatör ruh” kapsamında değerlendirilen hatalar artık ortada bir amatör ruh olmadığından, bu kapsamda değerlendirilmeyecektir.

    bu kapsamda kendisi ve yönetimden güncel talebim kalıyorsa kalması, gidiyorsa da bir an önce gitmesidir.

    eğer galatasaray’da top oynamayıp cardiff city’e gidiyorsa bundan 10 sene sonra menajerine iyi sövmesi gerekecek; zira bu transfer gerçekleşir ise muhtemelen 6 aya kalmadan küme düşen bir takımın kevgir savunmasının bir parçası olarak kalacaktır.

    bütün bu menajer oyunuydu yok sözleşme idi falan ile gereksiz uğraştık. bu saatten sonra satılması da tutulması da transfer anlamında başarı değildir; yapılabilecek en kötü şey ise mevcut durumun sürüncemede bırakılması olacaktır.

    mendes, raiola öyle anlamsız bir yere getirdiler ki şu menajerlik işini, gerçekten futbolun amatör ruhu son 5 yılda tamamen bitti.

    kendisi de bu dişlinin parçası olacaksa yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın