resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1337
    basın ve menajeriyle beraber galatasaray yönetiminin, taraftarının ve hatta hocasının akıllara zarar bir yöntemle tükettiği "gelecek vaadeden" futbolcumuz-du.

    kendisi üzerine konuşulanlar herhangi bir açıklama yapmamasına rağmendir. hatta açıklama yapmamasıyla ilgilidir. kendisinin emre belözoğlu gibi, arda turan gibi çıkıp "ben gassssaraylıyım, iç biyere gitmem kulübüm istemedikçe, çucukluk hayalim, hagi gol atunca ben seviniyordum" tadında açıklama yapmaması taraftarı kendisine karşı sinirlendirmiştir. tüm galatasaray taraftarınca malum olması gereken yanlı basın tarafından her yapılan haberin "çamur at izi kalsın" mentalitesi taşımasıdır. 18 yaşındaki gencecik çocuk şuanda kendisine atılan çamurlardan bataklığa saplanmıştır.

    "yine" düşünmeden, duygularıyla bile değil, kendisine verilenleri hiç bir şekilde beyin süzgeçinden geçirmeden hareket eden insanların olduğu bu ülkenin kendisini hakkettiğini düşünmüyorum. takımdan ayrılmasını an itibariyle canı gönülden istiyorum. çünkü biliyorum ki kalırsa sonu semih kaya' dan daha kötü olacaktır. hem kendisi ama özellikle hem galatasaray' ımız için.

    aslında giderse şu tanımı derinden hissedecek ancak hiç bir ders çıkarmayacağız; arkasından ağlayacağımız futbolcudur!
App Store'dan indirin Google Play'den alın