• 280
    serdar ve ozan'ın takımda kalacağını varsayarak, sadece iki forvet ve bir stoper ile kapamamız gereken dönemdir. satış konusunda ise eren ve maicon haricinde takımdan birinin gitmesinin yersiz olacağını düşünüyorum, hatta imkanlar dahilinde 1 forvet alacaksak eren'in sezon sonuna kadar yedek kulübesinde durmasını istiyorum.

    kadro ve sistem yapısı oturmuş durumda, bu takımın tek eksiği forvetti. emin olun sene başından beri forvetimiz olsaydı şuan hem ligde liderdik, hem şampiyonlar ligi grubundan çıkmıştık. topu getiriyoruz getiriyoruz fakat o son vuruşu yapacak adamı bulamıyoruz, ee tabi üst üste gelen puan kayıpları ve moral bozukluğu ile iyice oyuncuların performansı düştü...

    forvet konusu çok önemli bir konu, arkasında ki hücum oyuncularını da hem skor olarak hem oyun olarak çok etkiliyor.

    forvet transferi konusunda ise fazla masrafa girmeden kesin olarak bir adet bitirici , top tutup, topu servis edebilen güçlü bir forvete ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum bu yüzden gündemimizde ki isimler bizim için uzun vadeli oyuncular mı önce bunu düşünmek gerek. uzun vade demişken eğer 2 as forvet alacaksak ben bir tanesinin genç bir scout transferi olmasını istiyorum, tabi 4-4-2 sistemine geçeceksek işler değişir fakat elimizde ki oyunculara baktığımızda, eğer oyuncu satışı yapmazsak 4-4-2 bizim için lüks olabilir.

    stoper konusu ise şuan zaten ozan ve serdar oynuyor bence iyi de oynuyorlar, ikiside tam fatih hocanın istediği çevik oyuncular. stoper alırsak serdar mı yedeğe çekilecek yoksa genç ozan mı ? ozan'ı şu saatten itibaren yedeğe çekmek iyi olmaz çünkü arkasına rüzgarı aldı, serdar ise kulüp ile uyuştu ve bayrak adam rolüne doğru gidiyor ayrıca iyi de oynuyor. dolayısıyla eğer stoper alacaksak bu konuya dikkat edilmeli, sanırım en iyisi premier lig havası solumuş ve serdar veya ozan'ın yokluğunda bizi düşündürmeyecek, denayer gibi genç bir isim kiralamak yada yine ucuz ve genç bir scout transferi gelebilir. ben serdar ve ozan ikilisinin bozulmasını şu aşamada istemiyorum. maicon ise satılmalı, devre arası hamleleri için para kaynağı kendisi olmalı.

    bizim için önemli olan transfer dönemi sezon sonu, gitmek isteyen oyuncular ve ikinci devre iyi performans gösterecek oyuncular en azından şuan ki konuşulan rakamlardan daha yüksek miktarlara gönderilebilinir. mesela garry, alacağımız pas dağıtıp duvar olan bie forvetle iyi bir uyum yakalayıp, tekrar formuna kavuşup 8 milyon euro'ya değil de 10-12 milyon euro'ya satılabilinir, zira aynı şekilde feghuli ve belhanda ikilisini şuan 16'ya satarız belki ama sezon sonu iyi performanslarıyla 20'ye giderler belki 25 dolaylarında olurlar. gelecek oyuncular için ise bu işlemler bittikten sonra daha güçlü ve gerçekçi bir şekilde konuşmaya başlayabiliriz.

    özetlersek birbiriyle anlaşan, takım mentalitesini ve sistemini çözmüş şampiyonluk yolunda ki bir takımın devre arasında dağıtılmasını ve yerlerine yeni oyuncular gelmesini doğru bulmuyorum, bu iş yapılacaksa bizede daha fazla artısı olacak olan sene sonunda yapılmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın