resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1967
    efsane kaptan. yıllarca bu formaya hakkıyla hizmet etti. hocalık dönemi için belki zamansız bir gelişti diyebilirim. ileride takımın başında görmek isterim. terim artık belli bir yaşın üstünde. ferguson gibi tribüne çıkması gerekecek. saha kenarında bülent gibi bir isim olsun isterim. ne yazık ki oyunculuk kariyerleri vasat olmayan isimler takım çalıştırırken, avrupa'yı sallamış oyuncularımızın televizyonlarda yorumcu olarak bile göremiyoruz. evren turhan dışında prime time zamanı yorumcu olan az. gökmen özdenak programının saçmalığı nedeniyle izlemiyorum.
    galatasaraylı oyuncular neden tvlerde yok anlamak mümkün değil. hakan ünsal gibi kariyeri olan bir isim yerine vasat vasat isimler yorumcu olmuş.
    bülent hoca dışında suat hoca var. ancak kariyer tercihleri o kadar kötü oldu ki süper lige çıkamadı. bülent korkmaz dışında süper lig kariyeri olan galatasaraylı hoca yok. cihat hoca diyecekler olacaktır. ben cihat hoca denilince 1.ligin kurt hocası görüyorum. akhisar ile iyi bir ivme yakalarsa süper lig için kendini hazırlamış diyebilirim.
    bülent hocamız zor yılların oyuncusuydu. zor yılların kaptanıydı. birileri her sene transfer şampiyonu olurdu. ama bizim takım hep takım olur ve şampiyonluğu kimseye vermezdi. hiç para saçıp, uçuşa geçen takımımız olmadı. hep maddi sorunlarla boğuşan ve bu mücadeleyi kazanan bir takımımız oldu. o takımın kaptanı da bülent olurdu. böyle kaptanlar kalmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın