• 33025
    https://youtu.be/WDoS6YyLZrA

    --- alıntı ---

    değerli galatasaraylılar. zorlukları ve güzellikleri bir arada yaşadığımız bir yılı geride bırakıyor, yeni umutlarla, inancımızla, yeni bir yıla başlıyoruz. sportif ve mali başarılarımızı, idari olarak da taçlandırmak için, yönetmelikleri hayata geçirdik ve gerekli kadroları oluşturduk.

    24 ocak 2018'de görevi devraldığımızda, futbolda ve basketbolda transfer yasağıyla karşı karşıya geldik. sadece altı günde, futboldaki transfer yasağını çözdük. yaklaşık onbir aylık görev sürecimizde bir milyar yedi yüz elli üç milyon tl hasılat yaratarak ödeme yaptık. buna rağmen devraldığımız borcu, kur farkı ve faize rağmen, iki nokta dokuz milyar tl'den, iki nokta yedi milyar tl'ye indirmeyi başardık.

    mali hedefimiz bellidir. kişiye ya da kurumlara bağlı olmadan sürdürülebilir mali altyapıyı oluşturmak. herkesin men cezası alacağımzı beklediği uefa ile, şampiyonlar liginde dört yıllık yapılandırma anlaşması yaptık. uefa tarihinde ilk defa bir takım ile ikinci defa yapılandırma anlaşması yaptı. bundan rahatsız olan bazı unsurlara karşı uefa ve cas yolundaki hukuki mücadelemiz yaklaşık beş aydır sürüyor. taraftar ve camia desteğiyle bu süreci de olumlu olarak aşacağız.

    unutmayınız 2018 yılının şampiyonu galatasaraydır. 2019 yılında 22. şampiyonluktan başka yol haritamız, hedefimiz yoktur. yalnız futbolda değil, tüm branşlarda galatasaraylıların gurur duyacağı bir yılı yaşatmaya çalışacağız. yeni yılda camiamızın tüm paydaşlarının birlik ve kenetlenme içerisinde olmasını yürekten diliyorum.

    2019'un türk ulusuna, ülkemize, camiamıza, barış, dostluk, kardeşlik içinde huzur, esenlik ve mutluluk getirmesini canı yürekten diiliyor, yeni yılınızı kutluyorum.

    --- alıntı ---

    mustafa cengiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın