• 271
    çok büyük değişimi sezon sonuna bırakmalıyız. özellikle takımın iskeletini oluşturan oyuncuları satmamalıyız. bunu söylememin sebebi, ffp gereği, ara transfer döneminde elde edilen para sadece o ara transfer dönemi için geçerli oluyor. takımların iskeletlerini bozmak istemediği, oynatmadığı oyuncuları sattığı bu dönemde, 3-5 tane değerli oyuncumuzu satarsak yerlerini dolduramayız. zaten avrupa ligi için de sadece yeni 3 isim yazabiliyoruz.

    muslera, belhanda, sofian, fernando gibi oyuncularımız satılmamalı. rodriguez ve maicon satılabilir. serdar ve ozan'ın durumuna göre 1 ya da 2 stoper alınabilir. yabancı sınırını da düşünürsek, ikisinin de affedilmesi şuan için bizim çok önemli. yoksa serdar'dan aldığımız parayı, semih ve sadık'a veririz.

    umarım fatih hoca fevri kararlar alıp, takımın geleceğini de tehlike altına atmaz. şunu aklımızdan çıkarmamız gerekiyor. başarı gelmezse maddi durumun düzelmesinin imkanı yok. karar alırken bu durumları göz önünde bulundurmamız gerekiyor. yoksa ekonomi yapalım derken iyice kötü duruma düşeriz.

    bir de ucuz diye, 5-6 tane topçu almamalıyız. onların yıllık maaşları ve getirileri, 1 tane kaliteli ama pahalı oyuncudan daha fazla oluyor. umut gündoğan diye bir adam 5 yıl bu takımdan para aldı. hiç bir şey yapmadan az para vereceğimize, iyi para verelim ama katkı alalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın