• 648
    süper lig 2018-2019 sezonu 'nda şampiyon olacaksak katkısının çok yüksek olması muhtemel kulüp.

    tek tek hangi takım beşiktaş ve başakşehir'e karşı ne yapmış inceleyelim, süper lig'deki takımlar ve beşiktaş-başakşehir-galatasaray üçlüsüne karşı aldıkları puanlar:

    akhisarspor:

    beşiktaş (d)-0
    başakşehir (d)-0
    galatasaray-3

    akhisarspor önceki 2 şampiyonluğumuzun aksine bu sefer ilk devrede bizi yaralamış biraz. ikinci devrede umarım evlerinde beşiktaş-başakşehir'den puan çalıp deplasmanda da bize kaybederler, biraz dengelenmiş olur durum.

    alanyaspor:

    beşiktaş-1
    başakşehir-1
    galatasaray (d)-0

    alanyaspor da bir sivasspor olmasa da o da büyük katkıda bulunmuş ilk devrede. ama taçlandırmak için ikinci devrede deplasmanda mutlaka kendilerini yenmemiz gerekiyor. böylece beşiktaş-başakşehir ikilisi ikinci devrede kendilerini yense bile biz totalde alanyaspor'dan 6 puan alacakken onlar 4'te kalmış olacak. 2'şer puan kârda olacağız yani.

    ankaragücü:

    beşiktaş-0
    başakşehir-0
    galatasaray-0

    üç takım da 3 puanla geçmiş ankaragücü deplasmanını, çok diyecek bir şey yok. ankaragücü hiçkimseye yaramamış.

    antalyaspor:

    beşiktaş (d)-3
    başakşehir (d)-0
    galatasaray-0

    başakşehir evinde, galatasaray deplasmanda kendilerini yenerken beşiktaş evinde kaybetmiş. beşiktaş'ı yarışta geriye atan ekiplerden birisi antalyaspor şüphesiz.

    bb erzurumspor:

    beşiktaş-0
    başakşehir-0
    galatasaray (d)-0

    üç takım da 3 puanla geçmiş ama beşiktaş-başakşehir deplasmanda yenerken biz evimizde yenmişiz. ikisi evinde de yener muhtemelen 2. devrede. biz de deplasmanda yenip 6 puanı koymalıyız bu şart.

    bursaspor:

    beşiktaş-1
    başakşehir-1
    galatasaray (d)-1

    üç takım da bursaspor'a 2'şer puan bırakmış ama beşiktaş-başakşehir deplasmanda bırakırken biz evimizde bırakmışız. 2. devre yenmemiz lazım ama zor. bursaspor bize yaramayan takımlardan biri olacak belli ki bu sene, geçen yılların aksine.

    fenerbahçe:

    beşiktaş-1
    başakşehir-1
    galatasaray (d)-1

    bursaspor gibi üç takım da fenerbahçe'ye 2'şer puan bırakmış ama beşiktaş-başakşehir bu 2 puanı kadıköy'de bırakırken biz arena'da bırakmışız. üstelik 2-0'dan. fenerbahçe'nin özellikle başakşehir deplasmanında puan almasını ummaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok ama kendileri de bursaspor gibi olacak, belli.

    göztepe:

    beşiktaş-3
    başakşehir-0
    galatasaray (d)-0

    başakşehir deplasmanda, galatasaray evinde yenerken beşiktaş deplasmanda 3 puan bırakmış. antalyaspor gibi beşiktaş'ı geri iten takımlardan birisi yine ilk devre için. deplasmanda 1 puan alsak da bence çok kayıp olmaz. ama kazansak çok daha iyi olur tabii.

    kasımpaşa:

    beşiktaş-3
    başakşehir-3
    galatasaray (d)-0

    sivasspor'a en çok yaklaşan takım şüphesiz kasımpaşa ilk devrede. beşiktaş'ı da başakşehir'i de yenerlerken bize deplasmanda da olsa kaybetmişler. ikinci devre en azından kasımpaşa deplasmanında 1 puan alalım ki diğerlerinden fazla almış olalım. tabi kasımpaşa da bu arada deplasmanda da bu ikiliden puan çalabilirse mükemmel ötesi olur.

    kayserispor:

    beşiktaş (d)-0
    başakşehir (d)-0
    galatasaray-0

    üç takım da kayserispor'u 3 puanla geçerken biz deplasmanda almışız bu 3 puanı. kayseri biraz toparlandı gibi son 2-3 haftada. umarım 2. devrede, özellikle başakşehir'den puan çalarlar. diğer kayıpları telafi edecek takımlardan birisi kayserispor olabilir.

    konyaspor:

    beşiktaş-1
    başakşehir-0
    galatasaray (d)-1

    sadece başakşehir kendilerini yenerken beşiktaş da galatasaray da 2'şer puan bırakmış. bizim evimizde kaybettiğimiz 2 puan malum zaten. deplasmanda kendilerini yenmeliyiz. en azından 4 puanla kapamalıyız konyaspor maçlarını böylelikle.

    rizespor:

    beşiktaş (d)-0
    başakşehir-0
    galatasaray (d)-1

    işte can yakıcı takımlardan birisi daha. sadece bize çelme takabilmişler. o da yine 2-0'dan deplasmanda. 2. devre mutlaka yenmeliyiz bunları deplasmanda, zararı minimize etmek için.

    sivasspor:

    beşiktaş (d)-3
    başakşehir (d)-3
    galatasaray (d)-0

    işte gönlümün efendisi. * beşiktaş'ı da başakşehir'i de deplasmanda yenerlerken bize kaybetmişler. ikinci devrede beşiktaş da başakşehir de zorlu sivas deplasmanını lig ortasında tadacak. bizim sivas deplasmanı son hafta. oraya kalırsa iş zaten teknik/taktik analizin çok uzağında bir maç olur da, başakşehir gidip yine sivasspor'a kaybederse 6 puanlık bir kârımız olabilir sivasspor maçlarından. o yüzden şampiyonluğun anahtarı niteliğinde bir takım olabilir kendileri.

    trabzonspor:

    beşiktaş (d)-1
    başakşehir (d)-0
    galatasaray-3

    yazacak çok bir şey yok. kendileri ikinci devrede mutlaka başakşehir'i yenerken biz de evimizde bunları yenmeliyiz.

    yeni malatyaspor:

    beşiktaş (d)-0
    başakşehir (d)-1
    galatasaray-3

    bunda da aynı şekilde yazacak pek bir şey yok. evimizde mutlaka bunları yenip başakşehir'in yeni malatya deplasmanında puan bırakmasını beklemeliyiz, zararı minimize etmek için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın