resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1301
    menajer oyununa kurban edilmeye çalışılan, genç kardeşimiz.
    ben bu oyunlara gelmeyecek kadar akıllı biri olduğunu düşünüyorum. biraz sabrederse de bu sıkıntıların üstesinden rahatlıkla gelecektir.

    bu kardeşimizin, menajerlik hakları f f sports diye bir istanbul şirketinde. ozan haricinde galatasaray’ın başka genç oyuncuları da firma takibinde. ama, gerek oyuncu kartelasına bakıldığında ve gerekse sahiplerinin profilleri incelendiğinde, şirketin, “lan ayda yılda yağlı birini denk getirdik, parasını çıkartmak lazım” mantığında olduğunu düşünmeye başlıyorsunuz. ikinci sınıf gazetelerde, monchi ozanın peşinde diye başlık attırmalardan falan o kadar belli ki bu durum.

    ozan, avrupaya tabiki gitmek isteyebilir. bu onun en doğal hakkı. menajerinin birinci görevi onu doğru zamanda doğru yere yönlendirmek. şu an, ozan için doğru zaman olmadığı aşikar. geliştirmesi gereken çok yönü var. yarım sezon üst düzeyde top oynama ile, kimseye bu düzeylerin adamı muamelesi yapılmaz.

    en büyük korkum, bu çocuğun menajer elinde, kaybolup gitmesi. yeteneği de karakteri de çok yüksek. umarım böyle bir şey olmaz, çünkü olursa çok yazık olur. futbol dünyası böyle örneklerle dolu.

    ozanın çok büyük bir şansı var, o da fatih terim. hocayı dinlerse ben çok büyük futbolcu olacağını düşünüyorum. yurtdışına gitmenin kralını yaptı kendisi. sürüyle de topçu yetiştirdi, yolladı. ozanı da bence çok seviyor, hataları olduğunda da arkasında durdu. bu karakterin ben olsam peşinden ayrılmazdım. rafael varane ‘ı hatırlamak lazım bu noktada. 9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçı ‘nda drogba bu arkadaşın resmen içinden geçmişti. varane, o zaman 19 yaşındaydı. ozandan daha yaşlıydı. morinho, varane’ı silmedi, ısrar etti. kendi transferiydi ama silebilirdi. silmedi ve real muhteşem bir defans oyuncusu kazandı. menajerleri de seni türkiye gibi arabistan gibi memleketlere götürelim 4-5 katı kazanırsın, bize de bi şeyler düşer demedi. oyuncusunun gelişimine ve teknik diretörün cesaretine saygı gösterdi. ozana şimdi burda bir iş düşüyor. kim kendisini düşünüyor ve fikirlerine saygı gösteriyor, o insanları ayıklamalı. yoksa yanlış insanların elinde harcanan futbolcu olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın