• 91
    göztepe ile kariyer açtığım ve çok keyif aldığım oyun. takımda fena olmayan lig için iş yapabilecek oyuncular var.

    transferlerim;
    sezon başı;
    -dejan joveljic (forvet), wonderkid olarak transfer ettim kızılyıldız'dan.
    -atınç nukan, yerli stoper eksiğini iyi gideriyor.
    -yunus akgün, atalay babacan, ahmet sivri. galatasaray'ımızdan kadroya kattım, düzenli oynatıyorum gelişsinler diye. ahmet'ten ümidim yok.
    -carles alena, barcelona'dan orta saha ve forvet arkası için kiralık 2 senelik.
    -tahith chong, manchester united'tan 2 senelik kiralık sağ açık.
    -antonio marin, dinamo zagreb'ten wonderkid olarak transfer ettim, yaştan dolayı devre arası takıma katılıyor. zaten oyunun buglarından biri bu çocuk, direk gelişiyor.
    -erce kardeşler, kaleci, altınordu'dan.
    -şener, ismail köybaşı, necip uysal, bu 3'ü toplamda 700 bin euro gibi bir rakama geldi. tam bir fırsat oldu benim için, göztepe için yeterince kaliteli oyuncular.
    -mores, ispanyol oyuncu, scout ekibi önerdi, 23 yaşında devre arası boştaydı bedelsiz aldım. 700.000 euro şu an değeri. fena oynamıyor sağ-sol-orta saha için gayet yeterli şekilde yedekliyor. bazen as da çıkabiliyor özellikleri iyi.
    -önümüzdeki sezon için de sözleşmesi biten adamlardan chelsea'den bir orta saha ile imzaladım, bir de manchester'da bonservisi olan james wilson ile forvet rotasyonu için anlaştım.

    genç yetenekler ile takımı ilk sezon oyuncu gelişimi ve kurgu üzerine yoğunlaştırdım. 2.sezon yarışta olmayı bekliyorum. titi, kadu, wallace reis, beto, yasin, scarione, andre castro ve daha aklıma gelmeyen pek çok isim ile yolları ayırdım. ilk yarı istediğim gibi geçmedi 6 galibiyet 23 puan gibi bir puanda kapattım ama 2. yarı'ya üst üste galatasaray'ı (malesef) ve trabzonspor'u deplasmanda yenerek girdim. takviyeler iş gördü gibi duruyor. keyifle bekliyorum neler olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın