• 267
    iş bu entrydeki olaylar tamamen hayal ürünüdür.

    abdürrahim albayrak ve mustafa cengiz hocayı floryadaki ofisinde ziyaret eder. gayet mahcup bir vaziyette "hocam! hocam sana karşı çok mahcubuz. seni forvetsiz bıraktık. ara transferde en iyisini alacaz inşallah. alacaz almasına da kasa tam takır. 22 milyon vergi ödemesi geldi. ffp tepemizde. 2 gündür uyku uyumuyoruz. taraftar bizi tefe koyar. ne yapacaz hocam bir akıl ver. " derler.
    hoca bir iç çekip uzaklara bakar. sonra kararlı bir ifadeyle başkanlara dönüp," takımda para eden kim varsa satın. gary, maicon, mariano, fernando. ilk önce de o maldivlerdekini postalayın. "
    albayrak heyecanla sözünü keser," ya muslera yı hozam ya muslerayı?"
    hoca cevap vermez. hiç sorulmamış gibi sözlerine kaldığı yerden devam eder,"kasaya 20 milyon avronun üzerinde para girdisi olur. sonra da kasadan peşin para çıkmayacak şekilde 3 5 tane bonservisi elinde, kiralık adam alın. ben isimleri size bilahare bildirim. gidin borcunuzu harcınızı ödeyin, beni de bidaha rahatsız etmeyin." der.
    albayrak ve mustafa cengizin gözleri parlar. el ele tutuşup sevinerek giderler. koridorlardan 'aylavyu hozam' nidaları duyulur.
    - son -
App Store'dan indirin Google Play'den alın