• 20802
    basın galatasarayı kaosa sürüklemeye çalışıyor. bir forvet bir stoper alıp transferi kapatalım diyoruz. diyoruz ama anlaşılan durum farklı.
    benim anladığım fatih terim en az 8 9 futbolcunun üstünü çizdi. köklü değişiklik yapacak. para eden herkesi satın raporu verdi. ilk akla gelenler maicon, mariano,rodri,serdar. belki ozan hatta belki muslera.
    kapalı kapılar ardında 20 30 tane futbolcu değerlendiriliyor ve 5 6 tane yeni oyuncu takıma katılacak. belki daha fazla. bunlar duyum, istek ya da hissiyat değil. bir aydır olan biteni incelediğimizde ortaya bu sonuç çıkıyor. 11 aralık 2018 galatasaray porto maçından sonra '' büyük değişime hazırlanın'' diyerek açıkça söyledi zaten. fikrinin değiştiğini düşünmüyorum. değişimle maiconu satıp 2 forvet bir yedek stoper almayı kastettiğini hiç düşünmüyorum.

    baktığımız zaman basında kimler kimler gönderiliyor takımdan, buradaki yazar arkadaşlar "satılamaz! satılması teklif dahi edilemez."diyor. ama kulüp ya da yetkili bir ağızdan yalanlanmıyor. bence teklif de ediliyor satılacak da.
    ben 2. devre ilk onbirde beş tane yeni oyuncuyla sahada olabileceğimizi düşünüyorum.
    doğru mu yanlış mı kısmına gelirsek. o satılmasın bu satılmasın diyoruz ama son on yılın en kolay liginde ilk devre 29 puan toplayıp 5.olan, şampiyonlar ligi tarihinin en kolay grubundan elenip turnuvanın en az koşan takımı ünvanını elde eden bu oyunculardı. forvetimiz mi yoktu? yapmayın, bütün suçu da erene yüklemeyin. tamam eren oynadı, hoca formsuzdu ama takım da top oynamadı arkadaşlar. koşmadı, mücadele etmedi.
    ben antrenmanlarda bulunmuyorum, floryada mesai yapmıyorum. kim suçlu kim çıban başı bilemem. ama ben ilk devre sahada bir hagi bir melo görmedim. taraftar olarak kimsenin satışına karşı çıkmam, muslera dahil. mevcutta takımda bir efsane var o da hoca. bırakın çalışacağı oyuncuları kendi seçsin ki bu fırsat geldiğinden beridir verilmedi. tudor ve dursunun kurduğu takımla çalışıyor.
    umarım galatasaray için hayırlısı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın