2007-08 Türkiye Süper Lig 12.Hafta Maçı
Ali Sami Yen Stadyumu
3 - 2
  • 6
    1 sezon önce kayseri erciyesspor başında kupada galatasaray'ı eleyen, ligde ise 1-0 mağlup eden bülent korkmaz'ın, bu kez yeni takımı gençlerbirliği ile ali sami yen'den 3-2 sonuç sonrası üzgün ayrıldığı maç. ayrıca bülent korkmaz'ın kalli yönetiminde galatasaray'a karşı o sezon elde ettiği ikinci yenilgi. ilki; 2. haftada bayrak adam uğur uçar'ın asistinde ümit karan'ın golüyle bursaspor'u deplasmanda 1-0 yendiğimiz maçtı.

    gelelim tekrar bu maça... evet seyircisiz oynama cezası sona ermişti ama tribünler şaşılacak derecede boştu. sanırım bu maçtan önce hafta içinde ali sami yen'de uefa'da helsingborg'a yenilmiştik. taraftarın tepkisinde biraz da bunun etkisi vardı.

    mehmet topal golünü attıktan sonra yedek kulübesindeki ağabeyi kral hakan şükür'e koşmuştu. serkan çalık'ın golü, tam saviola tarzı fırsatçılık kokan bir goldü. lincoln'ünki ise biraz balıktı. buna benzerlerini ligin ikinci yarısında istanbul belediye'ye, bir sonraki sezon ligin açılında denizlispor'a ve uefa ön elemesinde bellinzona'ya atacaktı... yani rakibe çarpıp yön değiştiren ve kaleciyi yanıltan top...
App Store'dan indirin Google Play'den alın