• 251
    daha başlamadan galatasarayımızı kaosa sürüklemiş transfer dönemi.

    serdar aziz: kendi hatası veya yönetimin kendisini itibarsızlaştırıp satmak istemesi sebebiyle kadro dışı bırakılmış ve olası fb bjk transferine izin verilmiştir. hatta ve hatta alacaklarına karşılık bonservisini verebiliriz dendiği iddia ediliyor. kendisi fb bjk de banko oynayacak oyuncudur ve yerli oyuncu olduğu için bir nevi geleceğe yatırımdır diğer kulüpler için.

    ozan kabak: genç yaşına rağmen çatır çatır top oynamıştır, yaptığı hatalarda arkasında duran bir taraftar olduğu için şanslıdır. yönetimsel hata veya menajerinin çakallığı sebebiyle 7.5 m euro veya menajerinin istediği gibi daha az bir bonservis bedeline takımdan ayrılması gündemde. resmen 18 yaşında parıldayan bir genç yeteceği elimizden kaçırıyoruz ve olası takımda kalma senaryosunda nasıl top oynayacak taraftar kucaklayacak mı bilmiyoruz, hayırlısı bakalım.

    maicon: kendisi zaten arap yarımadasına gönderilecekti ama evrakları yetişmediği için elde kalmıştı. iyi ki kalmış mı desek ne desek bilmiyorum ama ara transfer döneminin büyük bir bütçesi arap yarımadasından gelecek bonservis bedeli ile oluşturulacaktı. şu an ise takımda kalması gündemde. ama yönetimin yaptığı onca baskıdan ve ailevi problemlerinden sonra kafasını ne kadar futbola verir muamma.

    tam olarak 2 veya 3 stoper kaybımız olacağı kesin gibi gözüküyor. serdar'dan bonservis kazanamama durumumuz da var. yerine koyabileceğimiz adamların da bonservis bedellerini karşılamamız zor olacağına göre şu an stoper konusunda elimiz kolumuz komple bağlı. olası gelecek stoperlerin ülke futboluna alışması, takıma adapte olması desek maçlara stopersiz çıkmış gibi oluyoruz.

    eren derdiyok: üstünde çok büyük bir baskı ile başladı sezona. maç maç ıslıklandı maç maç alkışlandı ama asla ilk 11 topçusu olamayacağını gösterdi. zaten bizim sistemimizde kendisinin oynaması çok zor. herhangi bir anadolu takımında çok daha fazla işlev görür, hatta anadoluyu geçtim kasımpaşa tam olarak eren derdiyok'a uygun sistemde oynuyor. orta açıyorlar, forveti besliyorlar. bizim kanat oyunumuz eren için hiç uygun değil. kendisinin gitmesi bekleniyordu ama o da olmayacak çünkü defans hattında ki kriz her şeyi yıktı geçti. bakalım hakkında hayırlısı diyelim.

    forvet transferleri de falcao, alan, demba ba, seleznov falan deniyor. falcao'ya bizim gücümüz yetmez gerçekçi olalım. aldık desek oynatamama durumumuz var zaten avrupada bildiğim kadarıyla neyse. falcao'nun peşinde koşacağımıza daha gerçekçi 3 hedefin peşinde koşsak daha iyi gibi olur, elde forvetsiz kalıcak yoksa. defans hattındaki kriz çözülmezse forvet alabileceğimizi de düşünmüyorum.

    avrupa kupası kısmına gelirsek sadece 3 yeni kişi kayıt edebiliyoruz. ee gidenlere bakarsak komple 3 defans gitme olasılığı var, gelen oyuncuların çoğu defans olacak o zaman. forvet kayıt etmeye yer kalmadı arkadaşlar eren bir yere gidemiyor öyle olunca maalesef. yani avrupa da hayal bir nevi bu ara transfer dönemi sonrası.

    umarım yanılırız bomba gibi kadro kurulur, avrupada 2-3 tur ilerler biraz puan toplarız gelecek seneler için, ligide domine edip şampiyonluk oluruz demek istiyorum ama güvenemiyorum yönetime. yanıltırlar umarım beni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın