• 20766
    çoğu taraftarımızın, yönetim kurulunun ve belki de teknik ekibin yabancı sayısından bir haber olduğu takım.

    galatasaray'ın şu an 12 yabancısı var. kural en fazla 14'e izin veriyor. 2 adet kontenjan açık ve biz bunu 2 forvet ile dolduracağız.

    daha fazla yabancı transferi için takımdan yabancı gitmesi gerekiyor. örneğin maicon gider ise yerine bir yabancı stoper alabiliriz.

    şimdi size ve sevgili yönetime/teknik ekibe soruyorum : serdar aziz'in ya da ozan kabak'ın boşluğunu hangi yerliyle dolduracaksınız? yerel kadro kayıt kurallarını geçtim, bu oyuncular yerli oldukları kadar türkiye'de hatta ve hatta galatasaray'da yetişmiş yerli oyuncu profilindeler bunun değerinin farkında değil misiniz? oyuncu gönderirken bu kadar fevri davrandığınıza göre gelecek oyuncular için planınızı yapmış olmalısınız, yoksa takım mühendisliğiyle ilgili bir fikriniz olmayıp anlık tepkilerle mi davranıyorsunuz? galatasaray uefa'da devam ediyor ve kurallara göre devre arasında 3 yeni oyuncu kaydedebiliyorsunuz. yeni alacağınız stoperleri mi yoksa forvetlerden birini mi dışarda bırakacaksınız? alacağınız oyuncular uefa'da oynamış ise de oyuncuyu oynatamıyorsunuz. sezon ortasında hem de böyle kritik bir sezonun ortasında yaptığınız bu değişim ne kadar mantıklı?

    sezon başında eli yüzü düzgün bir forvet ve stoper alınmış olsa galatasaray tarihinin en rahat şampiyonluğuna ulaşacak, sipariş etsen daha kolayını çekemeyeceğin şampiyonlar ligi grubundan çıkacaktı. her şeye rağmen ilk yarıyı yine umut dolu bir pzosiyonda bitirdi. ancak hata üstüne hatalarla bu sezon göz göre göre feda ediliyor.

    içimi kemiren bu sıkıntıyla ilgili bilgisi, fikri, yorumu olan varsa lütfen yeşillendirsin, belki bir nebze içimi rahatlatırsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın