• 247
    aklıma 2 arkadaşımın yaşamış olduğu üzücü bir olayı getiren dönemdir. bu transfer döneminde söz kesinleşmeden ne başkan ne de basın gereksiz yorum yapmamalıdır. galatasaray taraftarı bu zamanlarda inanılmaz bir enerji yüklüdür. bu yük transferin son döneminde çok şiddetli boşalacaktır. önlerinde durmamanızı öneriririm.

    olaya gelirsek;

    2 arkadaşım var. yıllarca askerlikten kaçtılar. maddi durumları çok iyi olmasına rağmen üniversite okumadılar. liseden sonra piyasada iyice sapıttılar. o bar senin bu klüp benim localar, standlar, vip hizmetler derken birgün erzuruma kayak yapmak için gittiler. otele kimliklerini bıraktılar ve bakaya oldukları ortaya çıktı. aileleri belki adam olur ümidi ile kendilerini kurtarmadılar ve artık kaçışı yok askere gittiler. 12 ay askerlik yaptılar. yıllarca yüzlerine kalitesiz sabun sürmemiş, uykusunu kaz yastığının altında uyumamış adamlar ebelerininkini tersten görerek aynı dönemde askerlik yaptılar. döndüklerinde adeta barut gibiydiler. alışmış oldukları hayata dönmek için biryerden başlamak istiyorlardı.

    işte bu yaşanmış olayların en üzücü bölümüne geldik;

    arkadaşlar ilk olarak 2 rus hanımefendi ile bir akşam geçirmek için kolları sıvadılar. hiçbir aksilik olmaması için sabahtan döviz bürosuna gidip 500 er dolar aldılar ve gece klübündeki eğlence sonrası eve gittiler. rus hanım efendiler duş almaları konusunda arkadaşları uyardı. arkadaşlar duşa giderken 2 adet cialis marka azdırıcı hapı yuttular ve duşa girdiler. duştan çıktıklarında hayatlarının şokunu yaşadılar. hanımefendiler cep telefonu, cüzdan, dolarlar ve arabanın anahtarını alıp ortadan kaybolmuşlardı. arkadaşlar girdiği şoktan çıkmak için ayrı ayrı odalara girip kapıları kilitlediler. malum hapın etkisi kendisini göstermişti ve 12 aylık patlama çok yanlış bir kişiye karşı olabilirdi. arkadaşlar yaşadıkları travmayı atlatmak için yaklaşık 9 saat beklediler ve daha sonrasında gidip karakola şikayette bulundular.

    sonuç;

    galatasaray taraftarının beklentisi belkide bu 2 arkadaşın beklentisinden daha arzulu olabilir. gelen futbolcu havaalanındaki karşılama sırasında sakatlanabilir. bu yüzden bu taraftarın sabrını sınamamak ve transferle ilgili haber yaparken dikkatli olmak lazım.

    hakkımızda hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın