• 1206
    cagimiz internet ve instagram donemi. iyi yapmissin, kotu yapmissin hic fark etmez. binlerce iyi sey yaparsin ama bir kac hatada hemen seni asarlar, keserler. hic acimazlar.
    bu yonetimin tek hatasi iletisimdir. onun disinda bir hatasi oldugunu dusunmuyorum.
    yaptiklari iyi seyleri bir cirpida unutacak kadar da kotu dusunmuyorum.
    ozan kabak meselesine gelecek olursak. bu cocuk ligde bildigim kadari ile daha 12 mac yapti. hatta ilk 5-6 macinda yaptigi penaltilar vs yuzunden burada bile cokca elestirildi. deniyor ki neden sozlesme uzatmadiniz? adim gibi eminim ozan kabak basarili olmasa idi tam tersi ne idugu belli olmayan cocuga bu kadar para verilir mi boyle pahali sozlesme yapilir mi diye elestirecekti insanlar.
    kimse kendinden boyle bir patlama beklemedi bence.
    ustelik yonetimin aciklamasina gore ki menajerleri bunu kabul ediyor, daha once sozlesme uzatilmak istenmis ama onlar devre arasina kadar sure istemisler. burada yonetim kadar ozan’da sorumlu degil mi sizce? eger mesele para olmasa imzalamis olmasi gerekmez mi?
    diger konu serbest kalma tutari. kim yapmissa helal olsun 7.5 milyon euro ozan kabak patlamadan once dusunecek olursak efsane bir para. simdi baska penceren bakinca en az 30 milyonlardan bahsediyoruz.
    demem o ki her olayi bu kadar ongermekte cok kolay olmasa gerek. ben ama yine de terim ve yonetimin ozani ikna edecegini serdar olayinin tatliya baglanacagini dusunuyorum.
    biraz sakin dusunelim hemen ortaligi yangin yerine cevirmeyelim lutfen.
    oyunculari kacan batak besiktas ve kume dusme olasiligi inanilmaz yuksek olan fenerbahce inanin bizim kadar karisil degil. bu kadarini da hak etmedik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın