resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1200
    aylar önce sözleşme yenileme teklifi yapıldığı söylenen futbolcu. neden oynatıyorsun o zaman diye soruluyor haklı olarak taraftarlar tarafından. artık scouting işi altyapılara indiğinden oynatsan da, oynatmasan da o serbest kalma maddesini verip alacak bir kulüp bulunurdu arkadaşlar. çocuk alt yaş milli takımının as oyuncusu ve turnuvalarda ciddi manada kendini gösteren bir çocuk. o çocuğa takım olma duygusunu ancak taraftarla bütünleştirerek verebilirsin. taraftarla bütünleşmesi için oynatılması gerekiyordu ve oynatıldı.

    bundan sonrası ozan'a bağlı artık. gider mi, kalır mı? gönül kalmasından yana elbette. ama giderse de 7,5 milyon € temiz para der yüreğime taş basarım. bildiğim kadarıyla yetiştirici kulüp olduğumuzdan dolayı sonraki satışlardan da belirli miktarda pay alacağız.

    çocuk ilk profosyonel sözleşmesine serbest kalma maddesi koydurduğuna göre zaten avrupa'ya gitmeyi bekliyor ve istiyor. biz de her sene böyle yetenekli çocuklar çıkartmanın yolunu bulacağız başka çaremiz yok artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın