• 1193
    galatasaray’i istikrar icinde yonetebilmek icin yonetimin iletisim stratejisi buyuk onem arz ediyor. basinla ve bilhassa taraftarla iletisim cok onemli. cengiz yonetimi goreve geldiginden beri iletisim acisindan resmen facia bir performans sergiliyor. ustelik bu isin oneminin de farkinda degil. nasil ki ozan kabak sag acik oynayamazsa albayrak da basin sozcusu olamaz. yonetim daha bunu fark edemiyor.

    satilacak her oyuncu hakkinda bilgi kirliligi yaratip ortami bulandirmak da, transfer doneminde daha once ozbek’in ibrahimovic’i gibi taraftara oyalanacak sacma konular sunmak da basarisiz iletisim stratejileri. her ne sart altinda olursa olsun 18 yasinda bir futbolcuyu kamuoyunun onune atmanin ise akil alir tarafi yok.

    yonetim, kulup icinde onlari devirip, duzelen bilanco ve terim’in varligiyla yakin vadede ongorulen basarili doneme onderlik etmek isteyen gerek liseci, gerek lise disi muhalefetle mucadele edecek kabiliyette gorunmuyor. yonetim zaten icerideki mucadeleyi kazanacak nitelikten yoksunken, bizim yakin gelecek icin ongordugumuz basarili donemi disaridan sabote etmek icin organize bicimde saldiran disaridaki rakiplere karsi kazanmasi tumuyle imkansiz.

    bu yonetimin ne kendi koltugunu koruyabilecegini, ne de koltugu korurlarsa galatasaray’in haklarini savunabilecegini dusunuyorum. buna karsilik kulubun diger alternatif yonetimlerinden de pek umutlu degilim.

    (bkz: galatasaray yönetimlerinin amatörlük sorunu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın