• 1190
    bütün yönetim muhaliflerinin üşüştüğü başlık olmuş. vay vay vay. neymiş efendim ozan kabak olayını iyi yönetememişler. sonradan haberleri olmuş falan filan.

    şu anda galatasaray’ı yönetebilecek en iyi kadro bu kadrodur. yönetimi eleştirenlere sormak isterim. bu yönetim giderse yerine hangi yönetimi öneriyorsunuz? dursun özbek mi, duygun yarsuvat isimli dinazor mu yoksa godiva’nın müdürü mü?

    bazı eleştirilere tabi ki katılıyorum ama öyle ağır bir kusurları yok. hala galatasaray’ı menejerlere yem olmaktan koruyorlar, hala avrupadayız ve hala şampiyonluğun en büyük adayıyız. alp yalman’dan sonra ilk kez kara geçtik, ilk kez transferde artıdayız ve sezon sonunda ffp kurallarının çok üzerinde bütçemiz olacak.

    bakın bu yönetimin finansal başarısı rakipleri öyle korkuttu ki, tüpçü hemen gitti bankalar birliği ile anlaşma imzaladı. neden? çünkü diğer kulüpler bankalardan bir kuruş kredi alamazken galatasaray kara geçiyor. aranın açılmasını istemeyen haramzade de bunu telafi etmek için bankalardan kulüp borçlarının yapılandırılmasını istiyor. başka söze gerek var mı?

    eften püften meseleler için yorgan yakmayalım. ozan konusunda da biraz sabırlı olalım.

    merak etmeyin saçmalamaya başlarlarsa öncelikle ben yazarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın