resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1188
    alt yapıdan çıkan her oyuncumuza neden fanatik galatasaraylı kapalı tribün çocuğu muamelesi yaparız hiç anlamam. fener altyapısında oynayan onlarca galatasaraylı çocuk var. aynı sekılde galatasaray altyapısında da a takıma yükselmek, ozan gibi sükse yapmak isteyen onlarca fenerli genç var. adamlar bu işi profesyonel yapmak istiyorlar ve altyapı seçerken tuttukları takımları gözardı ediyorlar. hele ki fatih terim bu dönem galatasaray'ın başında iken onlarca fanatik fenerli baba çocuğunu galatasaray altyapısında yetişmesi için tüm imkanlarını seferber ettiğine eminim. kabullenmeseniz de bu dünya paranın hatırına dönüyor sevgili galatasaraylılar. ozan'ın da kendi içinde metin abi gibi olayım futbolu galatarasay'da bırakayım diye bir düşüncesi olmadığını bilmenizi istiyorum. yani çocugun instagram sayfasında metin oktay sözleri paylaşmak ile çocuğu duygusal olarak etki altına almaya çalışıyorsanız büyük yanlış içindesiniz.

    bu genç kardeşimiz ilk şampiyonlar ligi maçına çıktığı gün kafasındaki kariyer planlamasını şekillendirmiş zaten. sen ben nasıl bu türkiye'den kurtulup bir avrupa ülkesinde yaşamak istiyorsak bu genç kardeşimizde aynı düşünce içerisinde. şuanda türkiye sınırları içerisinde en büyük yükselisi yapan genç oyuncuyum , bu şans ayağıma her zaman gelmez düşüncesi ile çoktan kalbi avrupa için çarpmaya başlamıştır.

    artık gideceği çok bariz belli olan futbolcumuz. en azından vefa duygusu ile ozan'ı ozan yapan kulubu için yeni bir sözleşme imzalayıp serbest kalma maddesini yeni sözleşmesinde kaldırabilir. ve bunun karşılığında da sezon sonu kulubun menfaatleri doğrultusunda 20 milyon euro bonserbis karşılığında istediği takıma izin verileceği konusunda söz alabilir. zaten galatasaray kulubu de kalmak istemeyen adamı zorla kulupte tutacak değildir. lakin 7,5 milyon euro karşılığında bir takıma transfer olursa büyük bir vefasızlık yapmış olacaktır. hele ki onun üstündeki en büyük hak sahibi galatasaray bu kadar ekonomik bir savaş veriyorken...
App Store'dan indirin Google Play'den alın