• 1185
    amaçları öncelikle şekil, sonra galatasaray olduğundan, paraya ulaşımlarının olmaması ve bugüne kadar kulübün mevcut gelirlerini arttırabilecek herhangi bir eylem içine girmemelerinden ötürü, ozan kabak’ı satıp geride kalan 2-3 aylık ömrünü finanse edecek yönetimdir.

    geldiler, ndiaye’yi sattılar oyuncu borcu ödendi. mart ayı gibi sermaye arttırımından 300 küsür milyon tl geldi, eylüle doğru para bitti, para eden tek adam gomis satılarak kör topal şu döneme kadar idare ettiler ondan gelen parayla. forvet alınamama sebebi de zaten gomis’in kalan oyuncuların alacaklarının bir kısmını finanse etmek için gönderilmesi idi.

    şimdi ocak ayına geldik, ozan satılacak. ozan satılacak ama önce taraftarın önüne atılarak itibarsızlaştırılacak (çocuğun başlığına bakarsanız zaten gerçekleşti) sonra gönderilecek, başkan çıkıp ama çıkış maddesi, ama ozan gitti diyecek. elbette bu bize karşı söylenecek söz; yoksa başkan allah üç ay daha bizi kurtaracak para geldi diye bu gece bebek gibi uyumaycaksa ne olayım.

    mart ayında da gidecekler. o genel kuruldan bu zihniyetle geçemeyecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın