• 1180
    hiç bir branşı yönetemeyen yönetimdir. daha ne kadar dursun özbek’ten iyiler veya daha iyisi mi var şeklindeki yorumlar ile savunulacaklar acaba.

    liseye karşı gelerek başa gelmeleri çok özel bir olaydı ama sırf bu olay oldu diye bu arkadaşlara minnet duyacak halimiz yok.

    amatör branşlara doğru sponsorlar bulunmadığı sürece sürdürülebilir bir başarı söz konusu olamıyor. bu sponsoru ne kendileri ne de kendilerinden öncekiler bulamadı.

    ancak futbolda iş başka. bu kaçıncı beceriksizlik. takımın başında hocamız var. onun kredisi sonsuz mesela. ama yönetim ne yaptı da biz kendilerine destek oluyoruz. istikrarlı bir şekilde hatalar yapıyorlar, takımın üzerine bir şey koyamıyorlar. fatih terim oradaysa başarı sürdürülebilir olabilir. rakiplerin hali ortada, konuşmuyoruz bile onları. acayip bir fırsat var ortada ama hep bizi geriyen çeken bir topluluk var. yönetebilecekleri için oradalar, seçildiler. isimlerine görkem katıyorlar, inanılmaz reklamlarını yapıyorlar galatasaray üzerinden. hepsi zengin kişiler. namlarını büyütüp maddi olarak işlerini genişletmek için müthiş bir fırsat. ancak galatasaray’dan aldıklarına karşılık verdikleri hayal kırıklığı ve beceriksizlik.

    yerlerinden az biraz yönetim becerisi olan insanları koysalar az çok aynı şeyler yaşanacak. cengiz daha yeni, başarısızlık bizim sorumluluğumuz dedi. ömürlerini uzun görmemekle beraber yaşanacak başarısızlık sonrası futbol takımının geleceğini de parlak görmüyorum. şurda insiyatif alıp camiaya başarı getirip fırsatı tepmemeliler. kurun ve paranın ekonomileri getirdiği durum göz önüne alındığında tarihi bir süreçten geçiyoruz. oyuncu maaşlarını aylardır ödeyemeyen ezeli rakibimiz var, küme düşecek ezeli rakibimiz var ve galatasaray’ı yönetemeyen bir ekip var. tarih bunları unutmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın